next event
search
Anthony “Rumble” Johnson daagt Alexander Gustafsson uitBron foto:

Anthony “Rumble” Johnson daagt Alexander Gustafsson uit

Aug 28, 2014 Het is duidelijk dat Anthony Johnson zijn visitekaartje heeft afgegeven in de light heavyweight divisie. Gister heeft AJ een poging gewaagd via zijn facebook om titel contender Gustafsson uit te dagen. “@AlexTheMauler ik heb respect voor je als vechter maar het is ook zakelijk, @danawhite gaf al aan dat een gevecht tussen ons logisch lijkt. Op dit moment is er geen goede tegenstander voor ons te vinden en de fans smeken om dit gevecht. Laten we gewoon de fans geven wat ze willen zien!”
Gustafsson die eigenlijk een titel gevecht zou krijgen maar waar hij geblesseerd moest afhaken en vervangen werd door Cormier. Deze nieuwe partij kreeg zoveel hype dat toen Jones geblesseerd uitviel er een nieuwe datum werd besproken in Januari, dit terwijl Gustafsson ook tegen die tijd weer had kunnen vechten. Alleen besloot de UFC de partij Jones vs Cormier in stand te houden. Dit was voor Gustafsson toch een klap in het gezicht aangezien hij degene was die een titel gevecht beloofd had gekregen. Hij heeft toen ook duidelijk kenbaar gemaakt liever te willen wachten na het gevecht Jones vs Cormier en hij geen andere partij zal aannemen. Dit zou betekenen dat de kans groot is dat Gustafsson langer dan een half jaar aan de kant zal moeten wachten. Dana White gaf al aan dat mogelijk de Zweed toch een partij zou vechten in plaats te wachten voor een titel. 

Om deze reden probeert AJ de Zweed toch over te halen om een gevecht aan te nemen tegen hem. De winnaar van deze partij zal kunnen vechten tegen de winnaar van Jones vs Cormier.




REACTIES