next event
search
Bobby Green noemt Donald Cerrone de grootste klootzak die hij ooit heeft ontmoet.Bron foto:

Bobby Green noemt Donald Cerrone de grootste klootzak die hij ooit heeft ontmoet.

Aug 27, 2014 Bobby Green heeft harde woorden naar de cowboy Donald Cerrone. Cerrone die zal het opnemen tegen Eddie Alvarez op UFC 178. Het kwam ter sprake tijdens een radio interview waar werd gevraagd naar Cerrone. Green zou eerste instantie tegen Cerrone moeten vechten maar door de komst van Eddie Alvarez van Bellator naar de UFC werd zijn plaats ingenomen. Een beslissing waar Green totaal niet blij mee was aangezien hij graag tegen Cerrone had willen vechten.
Green heeft het niet zo op Cerrone, dit kwam omdat hij hem leerde kennen op een UFC Fan Expo in Las Vegas waar volgens hem Cerrone zich gewoon als een eerste klas klootzak gedroeg. Hij was arrogant en was constant bezig om vrouwen te lastig te vallen en was ook niet vies van het maken een racistische opmerking hier en daar

Het mogen duidelijk zijn dat met deze harde beschuldigingen wellicht de wedstrijd er alsnog komt. Green is er in ieder geval klaar voor en heeft laten merken dat hij er geen problemen mee heeft op Cerrone aan te pakken op zijn gedragingen.  




REACTIES