next event
search
Dana White staat open voor Ben AskrenBron foto:

Dana White staat open voor Ben Askren

Sep 1, 2014 Toen Bellator kampioen Ben Askren zijn contract niet verlengde was dat mede omdat hij zich wou bewijzen in de grootste organisatie, de UFC. Alleen de UFC gaf aan niet geïnteresseerd te zijn, dit was met name verassend omdat zij toch beweren de beste vechters ter wereld te willen hebben. Olympisch worstelaar en ongeslagen welterweight Ben Askren is toch wel een van de beste vechters in die divisie.
White gaf aan dat Askren misschien eerst maar potten moest breken bij WSOF wat uiteraard niet goed viel. Het was dan ook een klap in het gezicht van Askren toen duidelijk werd dat de UFC geen interesse in hem had. Askren heeft in duidelijke taal laten blijken geen fan te zijn van Dana White en koos OneFC.  

Afgelopen weekend won hij bij OneFC de wereldtitel in een eenzijdig gevecht wat slechts 84 seconde duurde. Hij is nu 14 wedstrijden ongeslagen en heeft in al deze partijen geen tot weinig tegenstand gehad. Hij bewijst maar weer dat hij inderdaad bij de beste vechters van de wereld hoort en Dana White heeft recentelijke geroepen dat hij zeker wel interesse in hem heeft als hij partijen blijft winnen. Dit is opvallend zeker gezien dat Askren zich niet al te positief heeft uitgelaten over Dana White.

Dana zijn reactie: “Ben Askren heeft veel domme dingen gezegd toen hij wegging bij Bellator maar dat interesseert mij helemaal niet. Laten we gewoon zien hoe hij het verder doet. Ik kan best een hekel aan iemand hebben tot de dag dat ik dood ga maar met vechters ben ik vergevensgezind. Als Tito Ortiz terug kan komen in de UFC dan kan iedereen dat, er was niemand op deze wereld die ik meer haatte dan hem en ook met hem zijn wij eruit gekomen.”

Ben Askren heeft inmiddels via twitter geareageerd op de opmerking dat Dana open staat om hem in de UFC te laten vechten  




Het sarcasme druipt er van af.



REACTIES