next event
search
Alistair zin om weer te vechtenBron foto:

Alistair zin om weer te vechten

Oct 21, 2014 Alistair Overeem weet dat zijn dagen als elite zwaargewicht voorbij zijn maar dat neemt niet weg dat de voormalig Strikeforce kampioen weer blij is om weer terug in de kooi te treden. Overeem zal het in December op UFC on FOX 13 opnemen tegen landgenoot Stefan Struve. The Reem die onlangs verloor tegen Ben Rothwell zal zijn best doen om zijn negatieve UFC record gelijk te trekken aangezien hij nu 3 partijen heeft verloren en 2 gewonnen.
“Soms heb je wel is een tegenslag maar als je er werk van maak kom je weer terug” zegt Overeem tijdens een UFC interview. “Ik ben 34 jaar oud en als ik geblesseerd was geweest zou ik zeggen ja maar ik geniet nog steeds van wat ik doe en ik hou van werken en beter worden. Ik ben een atleet, een vechter en een kampioen dit is wat ik doen”.

Overeem heeft veel problemen gekend sinds zijn komst bij de UFC en na zijn winst op Brock Lesnar. Hij is geschorst geweest door een positieve drugstest en verloor daarna twee keer op rij van Antonio “Bigfoot” Silva en Travis Browne.

Ondanks deze tegenslagen heeft hij toch een tijd lang 12 winst partijen op rij weten neer te zetten en weet hij heel goed hoe het is om wedstrijden te winnen.

“Ik hou van winnen en ik werk hier hard voor. Alleen winnen doe je niet door hard te werken, het is een combinatie van dingen. Het zijn je sparring partners, je coaches, je dieet. Het hele pakket, zelfs hoe je in je persoonlijke leven staat is belangrijk. In dat opzicht ben je bezig een puzzel te bouwen en ik denk dat ik bezig ben om deze puzzel goed in elkaar te zetten.”



REACTIES