next event
search
Benson Henderson vs Edie Alvarez , co-main event van UFC Fight Night 59Bron foto:

Benson Henderson vs Edie Alvarez , co-main event van UFC Fight Night 59

Oct 30, 2014 De Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft bekend gemaakt dat Benson Henderson vs Edie Alvarez de co-main event wordt van UFC Fight Night 59. Main event is de partij tussen de Ierse sensatie Conor McGregor en Dennis Siver. UFC Fight Night 59 vind plaats op 18 januari in Boston.
Zowel Henderson en Alvarez komend van een verlies partij.

Henderson kwam voor het laatst in actie tijdens UFC Fight Night "Henderson vs. Dos Anjos”, toen verloor hij in de eerste ronde op TKO van Rafael dos Anjos. Het verlies was "Smooth's" tweede in vier gevechten. De voormalige kampioen wil van gewichtsklasse veranderen, maar hoopt met een overwinning tegen Alvarez nog een kans op de titel te krijgen .

Alvarez komt van een nederlaag tegen Donald Cerrone in zijn debuut tijdens UFC 178. De voormalig Bellator MMA kampioen zal in begin van 2015 en hoopt in ieder geval meer dan een keer in een kalenderjaar te vechten, iets wat Alvarez sinds 2012 niet gelukt is.

Daarnaast heeft de UFC nog twee gevechten bekend gemaakt, Costas Philippou vs Uriah Hall en Jorge Masvidal vs Norman Parke.



REACTIES