next event
search
GSP weer aan het trainenBron foto:

GSP weer aan het trainen

Oct 22, 2014 Gaat kampioen George St. Pierre terug keren in de UFC? Dat is de grote vraag die iedereen op dit moment stelt. Het antwoord is nog steeds onbekend maar hij heeft wel zijn training weer hervat.
Na meer dan zes jaar kampioen te zijn geweest heeft de UFC in December zijn titel beschikbaar gesteld omdat GSP aan had gekondigd een tijd niet meer te willen vechten en even weg wilde uit de spotlight.

In de maanden nadat hij het had aangekondigd kreeg hij vaak de vraag wanneer hij zou terugkeren. Door een lopende blessure werd dit uitgesteld en is hij een jaar ongestoord bezig geweest met revalideren. Nu lijkt het erop dat hij van zijn blessure is hersteld en dat hij langzaam het trainen weer aan het oppakken is.

Zijn trainer heeft afgelopen maand voorzichtig gezegd dat GSP waarschijnlijk nog een gevecht zou willen vechten en dat dit misschien tot een van de mogelijkheden behoort. Daarnaast heeft UFC president Dana White ook geroepen dat GSP weer mag trainen en dat hij graag een gevecht zou willen plannen. 

Alleen GSP heeft altijd gezegd dat hij trainen leuk vindt en dat het niet gebaseerd is op competitieverband. Hoe dan ook het blijft een mysterie of GSP ooit terug zal keren alleen zijn trainer probeert mensen wel te laten geloven dat hij terug komt aangezien hij gister een foto stuurde van zijn training met GSP. 

View image on Twitter



REACTIES