next event
search
Ilias Bulaid en Raz Sarkisjan in K-1 toernooiBron foto:

Ilias Bulaid en Raz Sarkisjan in K-1 toernooi

Oct 24, 2014 Op 3 november zullen super talenten Ilias Bulaid en Raz Sarkisjan naar het land van de rijzende zon reizen om daar hun opwachting te maken in het bekende K-1 toernooi. Het gaat om de -65kg toernooi met 8 van de beste vechters ter wereld die zullen strijden om de prestigieuze K-1 belt.
Raz Sarkisjan zit bij die beste 8 en staat meteen tegenover de favoriet Yuta Kubo. De andere partijen zijn japanse supertalent Hiroya tegen Michael “Tomahawk” Thompson uit Australie. De tweede partij zal gaan tussen Yasuomi Soda tegen Braziliaan/Japanner Minoru Kimura en het vierde gevecht zal thaise vechter Kaew Fairtex het opnemen tegen Hideaki Yamazaki.

Ilias Bulaid gaat een reserve match vechten en neemt het op tegen Taito uit Japan. Hij zal dus een plek in het toernooi krijgen mocht er iemand uitvallen en niet verder kunnen. Het is vaker gebeurt dus Ilias zal ook voorbereid moeten zijn op een mogelijk vervolg.

Een interessant toernooi waarbij K-1 toch weer met zijn format en opvallende poster en promotie toch weer van zich doet spreken. Goed om te zien dat zij weer terug zijn met een dergelijk concept zeker nu de kans bestaat dat er dit jaar geen featherweight toernooi zal worden gevochten op Glory.

http://mixfight.com/uploads/images/Images/k-1.jpg



REACTIES