next event
search
Werdum teleurgesteld in blessure VelasquezBron foto:

Werdum teleurgesteld in blessure Velasquez

Oct 23, 2014 Hoewel Werdum nog steeds zal vechten om de UFC zwaargewicht titel zal het alleen niet tegen de huidige kampioen Cain Velasquez zijn. Op dinsdag toen het nieuws kwam dat Cain moest afzeggen door een knie blessure sprak Werdum de media toe vanuit zijn trainingskamp in Jiquipilco, Mexico.
“Ik was net klaar met mijn ochtendtraining en was lekker aan het rusten na mijn lunch toen ik ineens een telefoontje kreeg van Dana White. Hij begon met het verhaal dat hij goed nieuws en slecht nieuws had. Hij begon met het goede nieuws en dat was dat ik nog steeds voor de titel zou vechten op 15 november maar dat het niet tegen Cain Velasquez zou zijn wat natuurlijk het slechte nieuws was.

“Ik was natuurlijk erg teleurgesteld omdat ik graag tegen Velasquez had willen vechten. Ik was specifiek voor hem aan het trainen. Het was mijn droom. Mijn droom is altijd geweest om die titel te pakken en vechten tegen hem was een grote uitdaging. Aan de ene kant baalde ik enorm maar wat kan je doen? Aan de ander kant denk ik nu wel dat de meeste toeschouwers mij zullen aanmoedigen sinds ik commentator ben van UFC Network in Latin America.”

Werdum zal nu ook moet omschakelen want zijn focus en strategie van de worstel georiënteerde Velasquez tegen Mark Hunt die vooral in de slagenwisseling gevaarlijk is.

“Ik ben alleen maar bezig geweest met Velasquez. Ik was al bezig met een gameplan samen met mijn team en hebben daar de training om heen gebouwd. Hebben een grote boerderij gehuurd op hoge hoogte om samen met 20 mensen te gaan trainen. Nu zullen wij ons moeten aanpassen aan de nieuwe uitdaging die ons te wachten staat.”



REACTIES