next event
search
Ilias Bulaid wint K-1 debuutBron foto:

Ilias Bulaid wint K-1 debuut

Nov 4, 2014 Maandag 3 november vond in Japan de K-1 -65kg GP plaats met 8 van de beste vedergewicht vechters in de wereld. Twee vechters uit Nederland reisden af naar het land van de rijzende zon, Raz Sarkisjan van top team Beverwijk was één van de deelnemers aan het toernooi en Ilias Bulaid vocht een reserve partij in het geval een andere vechter niet in staat zou zijn om verder te gaan.
Helaas verloor Raz van één van de favorieten, alle juryleden beslisten de partij in het voordeel van Yuta Kubo.

Ilias begon agressief aan de partij en wist in de derde ronde zijn tegenstander Taito zijn eerste 8 tellen te geven. Kort daarna kreeg hij opnieuw 8 tellen te verwerken en toen vond de scheidsrechter het genoeg en stopte het gevecht. Helaas voor Ilias viel er niemand in het toernooi uit, maar hij heeft laten zien dat hij met dit niveau mee doen.

Dit meld Ilias Bulaid op zijn Facebook pagina

http://mixfight.com/uploads/images/Images/ilias.png
 
Het toernooi zelf werd gewonnen door de Thaise vechter Kaew Fairtex. Kaew Fairtex won in zijn eerste partij van via beslissing van Yamazaki Hideaki en won vervolgens op KO van de favoriet Yuta Kubo. In de finale werd Kaew Fairtex geconfronteerd  met Soda Yasuomi , deze partij won hij ook via beslissing en hij droeg zijn overwinning aan zijn vader op. Zijn vader overleed een week geleden.

Bekijk hieronder de halve finale tussen Yuta Kubo en Kaew Fairtex



REACTIES