next event
search
GLORY 19: VERHOEVEN vs. ZIMMERMANBron foto:

GLORY 19: VERHOEVEN vs. ZIMMERMAN

Dec 23, 2014 GLORY World Series heeft vandaag bevestigd dat GLORY 19: VERHOEVEN vs. ZIMMERMAN op vrijdag 6 februari plaats vind in de Hampton Coliseum in Hampton, Virginia, USA. Rico Verhoeven (44-9-10, 23 KO's) gaat zijn GLORY World Heavyweight titel verdedigen tegen Errol Zimmerman (103-11-1, 44 KO's).
Verhoeven zal zijn World Heavyweight titel voor de eerste keer verdedigen tegen een tegenstander met wie hij een veleden heeft. Verhoeven en Zimmerman hebben twee keer tegen elkaar gevochten waarvan ze er beide een wonnen. Tijdens hun eerste partij in januari 2012 won Zimmerman op knock-out. Hun rematch tijdens GLORY 9 NEW YORK werd via een unanieme jury beslissing door Verhoeven gewonnen.

Verhoeven is een van de meest intelligente kickboksers van dit moment en is in staat om zijn tegenstanders te deconstrueren en ze met mooie combinaties neer te halen.

Zimmerman is een old-school brawler die 43% van zijn 103 overwinningen op knock-out gewonnen heeft

Verder staat er ook een vier-man weltergewicht Contender Tournament met Nieky Holzken, Murthel Groenhart, Raymond Daniels, Jonatan Oliveira op het programma. 

Alle belangrijke gevechten worden in de VS uitgezonden op Spike TV.

70%.jpg



REACTIES