next event
search
UFC kampioenen Ronda Rousey en Jon Jones tekenen individuele Reebok sponsor contractenBron foto:

UFC kampioenen Ronda Rousey en Jon Jones tekenen individuele Reebok sponsor contracten

Dec 18, 2014 De UFC en Reebok hebben onlangs een zes-jarig contract met elkaar getekend, ze gaan samen de veelbesproken “UFC uniformen” invoeren die op 6 juli 2015 gepresenteerd worden. Door deze deal kunnen vechters tijdens officiële UFC evenementen niet meer door andere bedrijven gesponsord worden. Er zijn al een paar vechters die profiteren van de nieuwe samenwerking. Reebok laat weten dat ze contracten hebben getekend met UFC kampioenen Ronda Rousey en Jon Jones. Voormalig weltergewicht kampioen Johny Hendricks en de huidige lichtgewicht kampioen Anthony Pettis hebben ook al een contract met Reebok.
Jon Jones en Ronda Rousey gaan nauw met Reebok samenwerken om ze te helpen met het ontwikkelen en lanceren van een nieuwe serie UFC kleding, evenals een nieuwe collectie van schoenen en kleding speciaal gemaakt voor de meer dan 35 miljoen mensen over de hele wereld die aan vechtsport doen.

"Vanaf het allereerste begin was het voor mij duidelijk dat er door Reebok hartstochtelijk wordt geïnvesteerd in onze sport en de sporters," zei Rousey. "Het team wil de sport steunen en ik ben trots op dat ik daar deel van uit mag maken. Reebok begrijpt wat stoer fitness voor vrouwen betekent en wat vrouwen nodig hebben voor hun fitness lifestyle. "

Jon Jones: "Reebok werkt samen met de UFC om de sport naar een een volgend niveau te brengen. Het gaat iets moois worden en ik ben er ongelooflijk trots op dat hier deel van uit mag maken,".

"Niet alleen worden Ronda en Jon door miljoenen UFC fans bewonderd, maar ze zijn ook een van de sterkste, meest gedisciplineerde atleten in de wereld, en een inspiratie voor de miljoenen mensen die over de hele wereld aan vechtsport doen." zei Matt O 'Toole, president van Reebok.



Ronda Rousey is een Olympische medaillewinnaar en wereldkampioen Judo, Rousey is ongeslagen in het MMA gevechten en was de eerste vrouwelijke vechter die een contract met de UFC tekende. Haar volgende partij vecht ze op 28 februari, dan neemt ze het tijdns UFC 184 op tegen de eveneens ongeslagen Cat Zingano.

Jon Jones werd gekroond tot jongste wereldkampioen in de geschiedenis van de UFC. Jones is ook ongeslagen en heeft een van de beste records in de Octagon. Momenteel staat Jones op # 1 in de officiële UFC pound-for-pound rankings. Jones vecht zijn volgende partij op 3 januari 2015 waar hij tijdens UFC 182 zijn LHW titel verdedigt in de zwaar beladen partij tegen Daniel Cormier.

http://mixfight.com/uploads/images/Images/rouseyreebok.png



REACTIES