next event
search
CM Punk zal een waardige tegenstander krijgenBron foto:

CM Punk zal een waardige tegenstander krijgen

Jan 29, 2015 UFC eigenaar Lorenzo Fertitta is zich wel degelijk van bewust dat het aantrekken van showworstelaar CM Punk weerstand zou opleveren. Er zijn veel mensen die denken dat hij een voorkeursbehandeling zal krijgen omdat hij een bekende naam is maar Lorenzo laat duidelijk weten dat zij hem niet zomaar een tegenstander geven die zij van de straat plukken.
In zijn interview met ESPN zegt die het volgende: “Zijn tegenstander zal een bekende vechter zijn die de media kent en die zich al heeft bewezen in het M.M.A. circuit. Wij gaan hem geen onbekend persoon geven. Ik zal jullie garanderen dat zijn tegenstander iemand is die competitief is en dat wij willen weten wat CM Punk ons gaat laten zien. Wij hebben vertrouwen dat CM Punk weldegelijk skills heeft maar hoe goed die zijn valt nog te bezien. Soms moet je ook investeren in vechters ontwikkeling, dit hebben wij bij andere vechters ook gedaan en die zijn later in staat geweest om een competitieve gevecht te geven.”

Het is wel duidelijk dat CM Punk dit UFC avontuur serieus neemt aangezien hij al een gym heeft gekozen om zich voor te bereiden.  Hij heeft gekozen voor Roufussport in Milwaukee, de gym waaronder lightweight kampioen Anthony Pettis vandaan komt.



REACTIES