next event
search
Voormalig WEC kampioen Brian Bowles gearresteerd Bron foto:

Voormalig WEC kampioen Brian Bowles gearresteerd

Jan 28, 2015 Voormalig World Extreme Cagefighting bantamgewicht kampioen Brian Bowles is op 14 januari vanwege verschillende drugsgerelateerde lasten gearresteerd. Volgens de Jackson County Sheriff's Office Facebook-pagina, werd Bowles gearresteerd en beschuldigd voor het bezit van methamphetamine en marihuana met de bedoeling om het te verkopen. Verder werden er ook vuurwapens aangetroffen. Een vrouw, Rhomney Marie Moon, werd vanwege dezelfde lasten gearresteerd.
Bowles heeft sinds hij in in 2013 tijdens UFC 160 op knockout van George Roop verloor niet meer gevochten. Hij werd vervolgens positief getest op verhoogde niveaus van testosteron, hij werd daar door de Nevada State Athletic Commission voor negen maanden geschorst. Hij heeft het gebruik van prestatiebevorderende middelen altijd ontkent.

De 34-jarige MMA vechter piekte in 2009, toen won hij tijdens WEC 42 op knock-out van Miguel Torres en werd hij de WEC bantamgewicht kampioen. Deze titel zou hij later verliezen aan Dominick Cruz.



REACTIES