next event
search
Brock Lesnar maakt z’n keuzeBron foto:

Brock Lesnar maakt z’n keuze

Mar 25, 2015 Er waren al een lange tijd geruchten over een mogelijk terugkomst van Brock Lesnar naar de UFC. Zelfs tijdens zijn WWE optreden werd hier dit gerucht alleen maar versterkt zeker ook nu zijn WWE contract zou aflopen. Na gister heeft Brock zijn keuze gemaakt en zal niet meer terugkeren als M.M.A. vechter in de UFC. De huidige WWE kampioen heeft zijn contract met de promotie verlengt en heeft dus duidelijk gekozen voor WWE

Het was te verwachten dat dit nieuws snel zou komen want a.s. zondag is wresltemania waar hij zijn titel verdedigt tegen Roman Reigns. Lesnar die 38 jaar oud vond het toch een lastige beslissing om te maken.

“Het was een hele moeilijke keuze voor mij. Ik heb getraind voor een comeback in de kooi. Fysiek voelde ik mij goed maar mentaal was ik er nog niet en dat dat is niet goed. Ik heb met Dana, Lorenzo, Vince, mijn vrouw en mijn vrienden gesproken en had er slapeloze nachten van maar ik heb toch geboren om mensen te entertainen en vind dat ook het leukst om te doen.




REACTIES