next event
search
Correia: Egoïstisch Rousey is geen echte kampioenBron foto:

Correia: Egoïstisch Rousey is geen echte kampioen

Mar 3, 2015 Bethe Correia is de laatste tijd bezig met een geweldige winning streak. Haar laatste drie partijen in de UFC wist ze te winnen en twee daarvan waren over Ronda Rousey’s teamgenoten: Jessamyn Duke en Shayna Baszler. De Braziliaanse heeft op dit moment een record van 9-0.
Dit weet Rousey maar al te goed aangezien zij na haar winst de onverslagen Correia had uitgedaagd en graag haar onverslagen record wil afpakken. Correia kan ook niet wachten om de uitdaging aan te gaan en had hierover het volgende te zeggen:
 
“Zij heeft het vrouwen gevechten naar de UFC gebracht en wist Dana White te overtuigen en dat is goed. Maar ik vind haar geen goede kampioen. Ik denk echt dat zij egoïstisch is. Ze denkt alleen aan haar zelf en is alleen maar bezig met films en zich zelf mooi maken en zichzelf constant te laten zien. Ik ben niet zo, ik wil een echte kampioen zijn en het voor de fans doen. Ik wil graag ‘people champ’ zijn.
 
Ik wacht op de UFC om de beslissing te nemen, ik ben er klaar voor. Ik heb alles gedaan wat ik moest doen. Ik heb tegen iedereen gevochten en iedereen uitgedaagd. Als Dana White wil dat ik Samba ga dansen, dan kan ik dat best doen als ze dat willen. Ik zal alles in mijn macht doen om deze partij te krijgen.
 
Elke dag daag ik Ronda uit en vraag ik voor dat gevecht. Ik zal er alles aan doen en voel mij eigenlijk al de kampioen. Ik vind haar niet de terechte kampioen want dat ben ik het enige wat ontbreekt is de belt. Ik zal er echt alles aan doen.



REACTIES