next event
search
Joe Schilling KO voor DynamiteBron foto:

Joe Schilling KO voor Dynamite

Jun 30, 2015 Glory en Bellator vechter Joe Schilling vocht vorige week tegen de relatief onbekende Hisaki Kato. Schilling die voor het gevecht harde woorden had voor Kato en uitsprak dat er geen M.M.A. vechter staand met hem durft te vechten kreeg toch een harde klap te verduren, dit mag je letterlijk en figuurlijk nemen. Kato wist verassend de KO van het jaar op z’n naam te krijgen door Joe Schilling via een superman punch zwaar KO te slaan.
Een hard gelach voor Joe Schilling die niet alleen zijn partij heeft verloren maar ook een behoorlijk deuk in zijn ego moet verwerken zal door deze harde KO nog een klap moeten verwerken. Zo heeft de commissie een vechtverbod van 90 dagen opgelegd wat dus betekent dat Joe Schillng ook niet meer in actie zal komen op het grote Dynamite show van Bellator op 19 september.

Het is extra zuur dat zijn verbod op 24 september wordt opgeheven, dat is slechts 5 dagen na de Dynamite show. Zijn partij van vorige week heeft dus harde consequenties waardoor hij twee keer KO is gegaan binnen een week tijd.



REACTIES