next event
search
Reactie Gokhan Saki op verlies titelBron foto:

Reactie Gokhan Saki op verlies titel

Jul 30, 2015 Gister in een radio interview met FunX spreekt Saki zich uit over het strippen van zijn titel en de status van de contract onderhandelingen.
In een telefonisch interview laat Saki weten te begrijpen dat zijn titel is afgenomen aangezien dat in veel promoties gebeurt wanneer een kampioen niet zijn titel binnen een jaar verdedigd. Verder laat hij zijn kant van het verhaal horen waarom hij er met Glory niet uitkomt. 
 
Het geschil lijkt hem vooral te zitten in de laatste partij op z'n contract. Hij heeft destijds samen met gevestigde namen uit de K-1 een zeer goed contract weten af te sluiten. Nu het met Glory minder goed gaat dan verwacht hebben zij nieuwe vechters aangetrokken die voor veel minder willen vechten en gevraagd aan de oude garde om water bij de wijn te doen. Iets waar Saki best voor open staat mits zijn vorige contract wordt nageleefd. Dat lijkt mij geen gekke eis aangezien zij de contracten toentertijd met volle verstand hebben afgesloten. Saki geeft ook in het interview aan dat de K-1 jongens Glory een gezicht hebben gegeven, iets wat natuurlijk wel klopt. Glory die met veel bombarie de kickboks wereld in kwam en alle grote namen wist bij te tekenen en daar veel in heeft geïnvesteerd. 
 
Wel laat Saki weten dat hij nog steeds open staat voor een gesprek maar dat het gevecht in september er dus niet gaat komen en dat er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe kampioen wordt gekroond. Zoals hij met eigen woorden zegt; "zolang zij mij niet verslaan zullen zij nooit de kampioen zijn". 
 
Heeft Saki een punt en contract is contract of moet Saki ook denken aan de toekomst van Glory en moet hij zijn laatste wedstrijd op z'n contract voor minder vechten?
 
Benieuwd naar jullie mening
 
Hoor het hele interview hier:

http://www.funx.nl/news/funx/24869-goekhan-saki-reageert-bij-funx-op-afgepakte-wereldtitel





REACTIES