next event
search
CM Punk debuut uitgesteldBron foto:

CM Punk debuut uitgesteld

Oct 6, 2015 Toen voormalig WWE kampioen CM Punk een contract tekende met de UFC wist deze showworstelaar dat hij eerst in training moest voor hij überhaupt een kans zou maken als M.M.A. vechter. Hoewel hij veel kritiek heeft moeten verduren heeft hij toch zijn zinnen gezet om dit serieus aan te pakken en is gaan trainen bij Roufus in Milwaukee.

Zijn debuut zou gepland staan rond het einde van 2015 maar trainer Duke Roufus liet weten dat die datum niet haalbaar is omdat hij geblesseerd is geraakt aan zijn schouder. Hij en zijn team weten dat hij 100% moet zijn dus hij zal nu wat rust nemen om te herstellen om daarna weer verder te gaan met het trainen van M.M.A., iets wat voor hem toch nieuw is.

Gezien zij naamsbekendheid zal de UFC een mogelijke partij 3 a 4 maanden van te voren aankondigen en zij zelf zeggen dat hij nog zeker 6 tot 10 maanden nodig heeft en met deze blessure zal dit nog een maand langer kunnen duren. Zij hopen dan ook dat hij rond mei beschikbaar is.

Hoewel het heel begrijpelijk is dat hij optimaal bereid moet zijn is het toch alweer 10 maanden geleden dat hij bij de UFC heeft getekend. Daarnaast is hij al 37 jaar dus hoe langer hij nodig heeft hoe minder lang hij actief kan vechten dus veel tijd heeft hij niet.



REACTIES