next event
search
MMA-Grappling Dutch Open Championship & Cordia Sportsworld Open Grappling toernooiBron foto:

MMA-Grappling Dutch Open Championship & Cordia Sportsworld Open Grappling toernooi

Oct 9, 2015 Beste Grapplers, graag nodigen wij jullie uit voor de derde wedstrijddag van het MMA-Grappling Dutch Open Championship & Cordia Sportsworld Open Grappling toernooi op zaterdag 31 oktober 2015. Het MMA-Grappling is een nieuw en unieke grappling wedstrijdsysteem waarbij het beperkt toelaten van stoten op de grond wordt gecombineerd met het grondwerk. Dit idee is ontstaan op de sportschool en verder gegoten in een toernooi vorm. Wil jij jezelf op een nieuwe sportieve manier uitdagen en je grappling vaardigheden verder ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom!
We werken met niveauverdeling van deelnemers en een poulesysteem waardoor je verzekerd bent van meerdere partijen. Ervaring opdoen en van elkaar kunnen en willen leren is het doel van dit toernooi. SPORTIVITEIT staat hoog in ons vaandel.

Naast het MMA-Grappling is er ook een reguliere Grappling toernooi waarvoor je kunt inschrijven. Je kunt je maar voor één toernooi per keer inschrijven, dus wees op tijd.

Nederlands Kampioen MMA-Grappling titel

Aan de MMA-Grappling Prof is de Nederlands Kampioen titel verbonden. Om in aanmerking te komen dien je minimaal 2 wedstrijddagen mee te doen met het MMA-Grappling prof klassement en qua toernooipunten het hoogst in je klassement eindigen. De winnaar krijgt de titel Nederlands Kampioen en mag de MMA-Grappling champions belt mee naar huis nemen. Op 31 oktober zullen wij de Nederlands kampioenen van dit jaar bekend maken.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Kijk dan verder op het FORUM van Mixfight

Inschrijving is mogelijk tot 29 oktober en bedraagt 10 euro per deelnemer, te voldoen op de wedstrijddag.

Je kunt je inschrijven door:

Te mailen naar: [email protected]

Te surfen naar: www.mma-grappling.nl

Of stuur een PB naar: https://www.facebook.com/CordiaMMAGrappling

De reglementen staan op www.mma-grappling.nl

We verzoeken jullie om de reglementen door te lezen, te vinden op www.mma-grappling.nl . Bij inschrijving ga je er mee akkoord dat je de reglementen van het toernooi hebt doorgelezen en deze hebt aanvaard.

De routebeschrijving naar Cordia Sportsworld is te vinden op

https://www.facebook.com/cordiasportsworld



REACTIES