next event
search
Ronda Rousey gast presentator voor ESPNBron foto:

Ronda Rousey gast presentator voor ESPN

Oct 6, 2015 Ronda Rousey kan weer een mijlpijl in haar carrière bijschrijven. Zij zal namelijk niet alleen de eerste UFC vechter zijn maar ook de eerste vrouw die als gastvrouw in het programma SportsCenter zal zitten. Het bekende ESPN program is een sport nieuws programma wat door veel Amerikanen wordt bekeken.

In 2013 was de laatste keer dat een atleet deze positie kreeg namelijk NASCAR rijder Jimmie Johnson dus het is vrij bijzonder dat Rousey nu als eerste vrouw een plek krijgt achter de desk. Zij zal a.s. woensdag haar debuut maken naast vast presentator Lindsay Czarnia, verder zal zij ook bij Mike & Mike, First Take verschijnen en de nachtprogramma van SportsCenter naast Scott van Pelt.

ESPN was al duidelijk fan van Ronda Rousey aangezien zij dit jaar nog de trofee voor beste vrouwelijk atleet wist te winnen en in 2012 kreeg zij de cover van het ESPN tijdschrift. Rousey haar reactie op haar nieuwe uitdaging:

"I'm excited to co-host SportsCenter with Lindsay on Wednesday. I've always appreciated the support ESPN has shown me and I'm honored to be the first female celebrity co-host!"


Dat de komst van Rousey goed is voor UFC en de sport zal meteen blijken nu ook bekend is geworden dat Joanna Jedrzejczyk deze week in de uitzending zal zijn om haar titelgevecht te promoten tegen Valerie Letourneau. 




REACTIES