next event
search
Mousasi eindelijk tegen BelfortBron foto:

Mousasi eindelijk tegen Belfort

Jul 28, 2016 Volgens een Braziliaans bericht zal Vitor Belfort het gaan opnemen tegen Gegard Mousasi  tijdens UFC 204 in Manchester, Engeland. Het evenement is nog niet officieel aangekondigd maar alles wijst erop dat deze zal plaatsvinden op 8 oktober.

Het is een gevecht waar Mousasi al jaren naar heeft gevraagd dus zijn droom om tegen de voormalig kampioen te staan komt eindelijk uit. Belfort die misschien wel de langstzittende UFC vechter is van dit moment is een levende legende. Hij is inmiddels al 39 jaar oud maar staat nog steeds hoger op de ranking dan Mousasi. Nu krijgt Mousasi eindelijk de kans om tegen een grote naam te staan.

De main event zal waarschijnlijk een titelgevecht zijn tussen Michael Bisping en Dan Henderson wat uiteraard opmerkelijk is omdat Henderson op de 13e plek staat. Alleen het is een gevecht waarbij Bisping wraak kan nemen op zijn verlies op UFC 100 waar Henderson de KO van het jaar
scoorde. Het zal overigens Henderson zijn laatste wedstijd worden dus gezien zijn staat van dienst gun ik hem wel een titelgevecht.




REACTIES