next event
search
Eyevan Danenberg wint Final Fight Championship titelBron foto:

Eyevan Danenberg wint Final Fight Championship titel

Sep 28, 2016 Op vrijdag 23 september keerde Final Fight Championship terug naar Europa waar in Linz, Oostenrijk het 26e evenement van de organisatie plaats vond. Zoals jullie eerder op Mixfight konden lezen heeft Dion Staring helaas zijn titel verloren aan Darko Stošić.
Naast Dion Staring stond er nog een Nederlandse vechter op de matchmaking. GLORY vechter Eyevan Danenberg die uitkomt voor Petres Gym vocht dezelfde avond voor de weltergewicht titel van FFC.

Zijn tegenstander was de Zweeds-Albanese vechter Shkodran "Albanian Warrior" Veseli. Beide vechters zouden oorspronkelijk al tijdens FFC 23 tegen elkaar vechten maar Veseli moest zich toen vanwege een blessure voor het gevecht afmelden.

Danenberg heeft al eerder voor FFC gevochten, hij wist alle drie van zijn gevechten voor FFC te winnen. Veseli heeft vier overwinningen op zijn naam staan bij FFC.

Danenberg was in Linz te sterk voor zijn tegenstander en werd na drie rondes unaniem tot winnaar uitgeroepen. Danenberg mag zich nu de huidige weltergewicht kampioen van FFC noemen.

Veel tijd om van zijn overwinning te genieten krijgt hij niet want Danenberg is zich alweer aan het voorbereiden op zijn volgende gevecht. Op zaterdag 5 november kan hij in Nice, Frankrijk vol aan de bak wanneer hij het tijdens de SuperFight Series van GLORY 35 op moet nemen tegen Karim Benmansour.

Houd Mixfight in de gaten voor een interview met Danenberg



REACTIES