next event
search
Dynamite DiamondsBron foto:

Dynamite Diamonds

Feb 18, 2017 Dynamite Diamonds is een elite vecht team. Het is van de makers van Golden Glory , en de Diamond foundation van niemand minder dan Ramon Dekkers.
Het team is oorspronkelijk in het leven geroepen door de founder van Golden Glory Ron Nyqvist ,de beste vechter ooit ter wereld Ramon Dekkers, internationale vechtsport website Mixfight en Ramona Nyqvist. 

Helaas heeft de tragedie ervoor gezorgd dat beste maatjes Ron en Ramon niet lang na elkaar kwamen te overlijden.

Nu blijven Ramona en Mixfight nog over, we zijn vast besloten om al die grote plannen te gaan verwezelijken en gaan een doorstart maken met de talenten van de maand!! 

Deze talenten gaan het tegen elkaar op nemen in een toernooi, strijden om het talent van het jaar te worden en de Dynamite Diamond titel mee naar huis te nemen, een mooi verhaal over jou op de voorpagina van www.mixfight.nl en een geldbedrag. Je wordt gehyped, gepromoot en ook het publiek kan mee stemmen!

We speuren naar beginnend A vechters rond de 75 kilo (tussen 72 en 76 kg) die worden opgeleid zoals de harde kern van Golden Glory voorheen. Sportief ,keihard en niet te stoppen is het motto en daarom is het een elite team, een team waar niet zomaar iedereen bij en/of voor kan komen vechten. 

Niet iedereen zal een doorzettings vermogen hebben, zoals wij die willen zien. Niet iedereen zal de kracht hebben, de loyaliteit, sportiviteit en de capaciteit om een voorbeeld functie in de vechtsport te kunnen dragen. 

Net zoals voorheen blijft onze lijfspreuk PRO-SPORT AGAINST VIOLENCE!! 

Denk je dat jij dat talent hebt of ken je iemand waarvan je dit denkt, Stuur ons een mailtje naar [email protected] een pb of bel naar 06-21612309



REACTIES