next event
search
‘Rico, je bent een oplichter en een dubbelhartig type’Bron foto:

‘Rico, je bent een oplichter en een dubbelhartig type’

Feb 3, 2017 “Hallo Rico – Ik ga geen uitdaging uit de weg – Verhoeven”, begint Gökhan Saki: “Je bent een oplichter en tegen mij verlies je zeker je ‘belt’. Hou er eens mee op te leunen op andere mensen en begin met knokken voor Glory, dubbelhartig type.”

Het moge duidelijk zijn, Gökhan Saki voelt zich oppermachtig en begint meteen met grootspraak. En hij haalt flink uit naar Rico Verhoeven die vorig jaar Badr Hari versloeg, nadat hij een blessure aan zijn arm had opgelopen. Een datum voor een revanchepartij is er nog steeds niet.

Saki: “Je bent al maaaaaaaanden stil, nadat ik je uitgedaagd heb. En wanneer de Badr-match er waarschijnlijk niet gaat komen, begin jij te praten over Remy Bonjasky?! Jij hebt altijd anderen nodig om naam en faam voor jezelf te bouwen. En je hebt hun fanbase nodig om een stadion te vullen. Waarom ben je zo bang om andere Glory-uitdagers te bevechten? Nou, omdat je in je uppie niet genoeg kaartjes zult verkopen!” Saki daagde Verhoeven in december uit tot een partij.

Tijdens de veelbesproken en groots neergezette match tussen Badr Hari en Rico Verhoeven werd eerst gedacht dat Rico Badr’s arm gebroken had. Later bleek dat het ‘slechts’ om een spierscheuring ging, waardoor Hari de wedstrijd verloor, zo vertelde zijn coach Mike Passenier.

Een datum voor een revanchepartij tussen Verhoeven en Hari is nog niet geprikt. Badr heeft beloofd sterker dan ooit terug te komen.

bron: http://www.show.nl/social-media/2017/rico-je-bent-een-oplichter-en-een-dubbelhartig-type/




REACTIES