next event
search
Hesdy Gerges en Chi Lewis-Parry staan tegenover elkaar tijdens GLORY 41 Holland

Hesdy Gerges en Chi Lewis-Parry staan tegenover elkaar tijdens GLORY 41 Holland

Apr 19, 2017 GLORY kondigt vandaag zes partijen aan als aanvulling op de al indrukwekkende line-up van GLORY 41 Holland en GLORY 41 SuperFight Series in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch op zaterdag 20 mei 2017.

In het GLORY 41 Holland co-headline gevecht neemt de nummer 6 van de wereld, de Egyptische kickbokser Hesdy "Fighterheart" Gerges (49-18-1, 23 KO) het op tegen de meer dan twee meter lange geweldenaar "Chopper" Chi Lewis-Parry (8-1, 4 KO, uitkomend voor het Verenigd Koninkrijk), de nummer acht op de ranglijst.

De confrontatie tussen Gerges en Lewis-Parry stond oorspronkelijk gepland voor de GLORY 39 SuperFight Series van afgelopen maand, maar werd op het allerlaatste moment afgeblazen. De twee zwaargewichten kunnen niet wachten om elkaar opnieuw in de ring te treffen.

GLORY 41 Holland presenteert aanvullend drie zwaargewicht-confrontaties, waarbij de meest weergaloze kickboksers het tegen elkaar op zullen nemen in een one-night, four-man heavyweight contender tournament. De Amerikaanse Xavier "X-Man" Vigney (10-1, 8, KO), grossierend in knock-outs, keert terug in de eerste van twee zwaargewicht halve finale-matches om het op te nemen tegen de Curaçaos-Nederlandse D'Angelo Marshall (14-2, 8 KO, uitkomend voor Curaçao).

De Griekse uitblinker Giannis "Hercules" Stoforidis (19-5, 11 KO) ziet in zijn GLORY-debuut in de openingsronde van het toernooi een formidabele tegenstander tegenover zich in de gedaante van de veteraan Anderson "Braddock" Silva (40-16-1, 25 KO, uitkomend voor Brazilië), nummer 9 op de ranglijst.

Ook op het menu van GLORY 41 Holland staat het vedergewichtgevecht tussen twee veelbelovende debutanten: de 19-jarige Chenglong Zhang (38-5, 11 KO, uitkomend voor China) en de 23-jarige Wilson Sanches Mendes (5-2-1, uitkomend voor Kaapverdië).

De Chinees Zhang knokte zich naar GLORY dankzij het binnenhalen van de kampioenschappen in The Legend of Emei (2015), MAX Muay Thai (2015) en TopKing (2016). De Kaapverdische Sanches Mendes was aangewezen als toernooi-plaatsvervanger op GLORY 39 Brussels. Hij kwam daar echter niet in actie, zodat hij zijn officiële debuut zal maken tijdens GLORY 41 Holland.

Dit zijn de vijf gevechten van GLORY 41 Holland:

GLORY 41 Holland
Zwaargewicht toernooifinale: winnaar halve finale A vs. winnaar halve finale B
Zwaargewicht co-headline gevecht: Hesdy Gerges vs. Chi Lewis-Parry
Vedergewicht gevecht: Chenglong Zhang vs. Wilson Sanches Mendes
Zwaargewicht toernooi halve finale B: Anderson Silva vs. Giannis Stoforidis
Zwaargewicht toernooi halve finale A: Xavier Vigney vs. D’Angelo Marshall

Na twee indrukwekkende performances in de GLORY-ring, waaronder een recente TKO-zege op Sabri Ben Henia in de GLORY 39 SuperFight Series, is de 19-jarige Nederlands-Marokkaanse Tyjani Beztati (12-1, 5 KO, uitkomend voor Marokko) toegevoegd aan de GLORY 41 SuperFight Series line-up. Zijn tegenstander wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Vedergewichten Zakaria Zouggary (28-3-1, 15 KO, uitkomend voor Nederland) en de Oezbeekse Anvar Boynazarov (80-21-2, 45 KO), nemen het tegen elkaar op in het openingsgevecht van de GLORY 41 SuperFight Series en zorgen als smaakmaker voor de aftrap van de prachtige fightcard van de SuperFight Series.

"The King of Kickboxing" is terug als headliner van GLORY 41 SuperFight Series, want wereldkampioen zwaargewicht Rico Verhoeven (50-10, 14 KO, uitkomend voor Nederland) neemt het op tegen de voormalige Enfusion zwaargewichtkampioen en huidige Enfusion No. 1 zwaargewicht-deelnemer Ismael "The Star" Lazaar (30-2-2, 15 KO, uitkomend voor Marokko) in een SuperFight (non-title) van vijf rondes.

Daarbij gaat voormalig wereldkampioen licht- en vedergewicht Robin "Pokerface" van Roosmalen (37-7, 21 KO, uitkomend voor Nederland) de strijd aan met de 21-jarige belofte "The Professor" Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO, uitkomend voor Thailand) om te bepalen wie zich de nieuwe kampioen vedergewicht mag noemen, want de vacante wereldtitel staat op het spel.

De zes gevechten van GLORY 41 SuperFight Series zijn als volgt:

GLORY 41 SuperFight Series
Zwaargewicht SuperFight headline gevecht: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Vedergewicht wereldtitelgevecht: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Weltergewicht gevecht: Murthel Groenhart vs. Harut Grigorian
Lichtzwaargewicht gevecht: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi
Lichtgewicht gevecht: Tyjani Beztati vs. TBA
Vedergewicht gevecht: Zakaria Zouggary vs. Anvar Boynazarov

Tickets voor GLORY 41 Holland en GLORY 41 SuperFight Series zijn nu te koop. De prijzen voor de tickets variëren van €45 tot €350 (VIP) en zijn online verkrijgbaar op tickets.glorykickboxing.com en bij de kassa van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie over GLORY, ga naar www.glorykickboxing.com.


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Top 50 Best Floyd Mayweather Punches HD
 

Top 50 Best Floyd Mayweather Punches HD

BOKSEN 
Floyd Mayweather has an Illustrious 21 year career in the ring, sometimes branded as a dull fighter, but people seem to forget he has had many great offensive toe 2 toe moments as 'Pretty...
22 August 2017 / door Kemal bekijk
Conor McGregor Free Fight: Before the UFC
 

Conor McGregor Free Fight: Before the UFC

MMA BOKSEN 
Check out Conor McGregor's final fight before he joined the UFC at Cage Warriors 51 on December 31, 2012 for the lightweight belt. Just like in the UFC he became Cage Warriors first ever...
21 August 2017 / door Kemal bekijk
Polaris 5 Prologue: Episode 3 - Jake Shields, Dan Strauss, Brad Pickett, Phil Harris
 

Polaris 5 Prologue: Episode 3 - Jake Shields, Dan Strauss, Brad Pickett, Phil Harris

MMA 
Polaris 5 - August 19th - Live and Exclusive on UFC FIGHT PASS. Dillon Danis vs Garry Tonon Dan Strauss vs Jake Shields Phil Harris vs Brad Pickett Caol Uno vs Vitor Shaolin AJ Agazarm...
20 August 2017 / door Kemal bekijk
Polaris 5 Prologue: Episode 2 - Brad Pickett, Phil Harris, Vitor Shaolin, Caol Uno
 

Polaris 5 Prologue: Episode 2 - Brad Pickett, Phil Harris, Vitor Shaolin, Caol Uno

MMA 
Polaris 5 - August 19th - Live and Exclusive on UFC FIGHT PASS. Dillon Danis vs Garry Tonon
19 August 2017 / door Kemal bekijk
Polaris 5 Prologue: Episode 1 - Dillon Danis, Garry Tonon, Jake Shields, Dan Strauss
 

Polaris 5 Prologue: Episode 1 - Dillon Danis, Garry Tonon, Jake Shields, Dan Strauss

MMA 
Polaris 5 - August 19th - Live and Exclusive on UFC FIGHT PASS. Dillon Danis vs Garry Tonon
18 August 2017 / door Kemal bekijk
Best Knockout Combos in MMA
 

Best Knockout Combos in MMA

Best Knockout and Knockdown Combos in MMA. Combinations that are capable of putting your opponent on the shoulder blades.
17 August 2017 / door Kemal bekijk