next event
search
Mixfight special; NEXT GENERATION WARRIORS 6

Mixfight special; NEXT GENERATION WARRIORS 6

Apr 6, 2017 Het is al weer zes jaar geleden dat in Utrecht het laatste gala van Next Generation Warriors plaats vond. Een gala waar toen de huidige Nederlandse UFC kampioene Germaine de Randamie haar laatste kickbokspartij vocht om zich hierna helemaal op het MMA te richten. A.s. zondag echter is Next Generation Warriors terug van weg geweest op de oude vertrouwde locatie in de Sporthal De Galgewaard in Utrecht.
Hiermee heeft Utrecht weer zijn eigen jaarlijkse top evenement terug wat het al die jaren moest ontberen. En ook nu weer heeft Next Generation Warriors weer partijen op de matchmaking staan die garant staan voor spektakel. Maar ook het jonge opkomende talent en de vechters uit Utrecht en omstreken de kans geven zich voor groot en in veel gevallen eigen publiek te bewijzen. 

Mixfight is al sinds het begin nauw betrokken bij de Next Generation Warriors gala’s en zal ook a.s., zondag weer van de partij zijn om verslag uit te brengen van dit jaarlijkse kickboks en MMA festijn. In aanloop naar het komende gala spraken wij promotor Angelo Rosalia die ondanks zijn drukke voorbereidingen tijd nam ons te woord te staan over Next Generation Warriors.

Promotor Angelo Rosalia
Hoi Angelo, a.s. zondag na een lange tijd weer een Next Generation Warriors gala in Utrecht. Dat is een aantal jaren terug al weer dat de laatste editie was van dit gala. Hoe kwam het dat we een aantal jaren dit jaren het Next Generation Warriors hebben moeten missen?

De laatste Next Generation Warriors is al weer 6 geleden in 2011. Door de drukte op mijn sportschool ben ik er toen mee gestopt. Maar er is veel vraag hier in Utrecht van de sportscholen om iets te organiseren voor het jonge talent hier in eigen stad. Vandaar dat ik besloten heb om weer een Next Generation Warriors te organiseren.

Dit wordt de zesde editie van Next Generation Warriors. Als we terugkijken naar de vijf reeds gehouden gala’s zitten er veel mooie herinneringen in voor de vechtsportliefhebbers. Denk alleen maar aan de laatste Next Generation Warriors gala toen de huidige UFC kampioen Germaine de Randamie haar afscheidspartij in het kickboksen vocht hier in haar eigen stad. Wat zijn voor jou de mooiste herinneringen en hoogtepunten van de voorgaande edities?

Dat zij er een aantal Germaine de Randamie vs Julia Budd van Germaine weten we dat ze nu de UFC belt heeft gewonnen en Julia de Bellator MMA titel. Maar ook Anthony Kane vs Robin van Roosmalen en Jason Wilnis vs Nale Omeragic. Vechters die nu kampioen bij Glory zijn. Ismael Londt vocht hier ook nog een B partij en zo zijn er eigenlijk te veel om op te noemen.
Germaine de Randamie is haar afscheidspartij op Next Generation Warriors 5

Hoe zou jij de Next Generation Warriors gala’s willen omschrijven en wat kunnen we a.s. zondag verwachten?

Spectaculaire partijen afgewisseld met entertainment. Maar de matchmaking is zeker de kracht van het NGW concept.

Hoewel je een aantal jaren er uit bent geweest met organiseren van gala’s ben je wel een van de ervaren promotors hier in Nederland. Niet alleen in Nederland heb maar ook buiten Nederland, bv op Curaçao, heb je gala's georganiseerd. Nu je a.s. zondag weer terug bent als promotor met Next Generation Warriors 6 kunnen we in de toekomst weer meer van jou verwachten m.b.t. organiseren van gala’s?

Er zijn al wat plannen voor de toekomst maar ik wil niet vooruit lopen op de zaken. Laten we maar eerst gaan genieten van het aankomend evenement wat zeker voor spektakel zal zorgen.


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
The Greatest Boxer Ever Pound For Pound!
 

The Greatest Boxer Ever Pound For Pound!

BOKSEN 
The most dazzling, sensational boxer to ever grace the world. Sugar Ray Robinson is regarded by many as the greatest boxer that ever lived pound for pound, some say hes the greatest...
21 June 2017 / door Kemal bekijk
Bruce Lee | The God Of MMA
 

Bruce Lee | The God Of MMA

MMA 
Bruce Lee was not only the first man to popularise Mixed Martial Arts, he is also the unprecedented master of it as well. Join Boxing Legends TV as we take a look at the top 5 Bruce Lee...
20 June 2017 / door Kemal bekijk
Andre Ward vs Sergey Kovalev 2 Highlights
 

Andre Ward vs Sergey Kovalev 2 Highlights

BOKSEN 
Andre Ward vs Sergey Kovalev 2 Highlights
19 June 2017 / door Kemal bekijk
Holly Holm vs. Bethe Correia [FIGHT HIGHLIGHTS]
 

Holly Holm vs. Bethe Correia [FIGHT HIGHLIGHTS]

MMA 
Holly Holm vs. Bethe Correia [FIGHT HIGHLIGHTS]
18 June 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Singapore: Holm vs Correia - Joe Rogan Preview
 

Fight Night Singapore: Holm vs Correia - Joe Rogan Preview

MMA 
UFC Commentator Joe Rogan previews the main event of Fight Night Singapore on UFC FIGHT PASS, Holly Holm vs Bethe Correia.
17 June 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Singapore: Media Day Face-offs
 

Fight Night Singapore: Media Day Face-offs

MMA 
The stars of UFC Fight Night: Holm vs Correia squared off after media day before Fight Night: Singapore goes down this Saturday, June 17 Live and Exclusive on UFC FIGHT PASS!
16 June 2017 / door Kemal bekijk