next event
search
Voormalig Enfusion-kampioen Ismael Lazaar neemt het op tegen Rico VerhoevenBron foto:

Voormalig Enfusion-kampioen Ismael Lazaar neemt het op tegen Rico Verhoeven

Apr 7, 2017 GLORY, ’s werelds grootste kickbokspromotor maakt vandaag bekend dat voormalig Enfusion zwaargewichtkampioenIsmael “The Star” Lazaar (30-2-2, 15 KO, uitkomend voor Marokko) bij GLORY heeft getekend. Het Nederlands-Marokkaanse talent gaat de confrontatie aan met GLORY zwaargewichtkampioen Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven (50-10, 14 KO, uitkomend voor Nederland) in een gevecht van vijf rondes. De wedstrijd is de headliner van GLORY 41 SuperFight Series op zaterdag 20 mei in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Na meermaals stuivertje wisselen met Jahfarr Wilnis (de huidige nummer 3 in de GLORY-ranglijst) afgelopen jaar, heeft de 26-jarige Lazaar vier van zijn vijf laatste gevechten gewonnen en laat zijn CV een indrukwekkende lijst overwinningen zien op onder andere Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam.

Sinds de 27-jarige Verhoeven zich heeft aangesloten bij GLORY, is hij uitgegroeid tot een superster met een ononderbroken zegereeks van maar liefst twaalf gevechten in de GLORY-ring. Zijn aaneenschakeling van overwinningen bevat vijf titelverdedigingen tegen ’s werelds beste zwaargewichten. Hij versloeg daarnaast afgelopen december Badr Hari in de tweede ronde tijdens GLORY: COLLISION in een uitverkochte König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland.

Voormalig wereldkampioen licht- en vedergewicht Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen (37-7, 21 KO uitkomend voor Nederland) en de 21-jarige ‘The Professor’ Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO uitkomend voor Thailand) strijden tegen elkaar in het co-headline gevecht tijdens GLORY 41 SuperFight Series. De uitkomst van het gevecht bepaalt de momenteel vacante titel van het wereldkampioenschap GLORY vedergewicht.

Als re-match op een gevecht uit 2012, gaat voormalig titeluitdager en nummer 4 op de ranglijst, Murthel “The Predator” Groenhart(64-22-3, 37, uitkomend voor Nederland), in het co-headline weltergewicht gevecht de strijd aan met de meedogenloze Armeens-Belgische vechter Harut Grigorian (44-10, 32 KO, uitkomend voor Armenië). In februari beëindigde Groenhart zijn gevecht tegen Thongchai op onovertroffen wijze, terwijl Grigorian minder dan twee weken geleden nummer 5 op de ranglijst is geworden na het unanieme besluit van de jury in zijn partij tegen Pavol Garaj tijdens GLORY 39 SuperFight Series in Brussel.

Zie hieronder de bevestigde gevechten voor GLORY 41 SuperFight Series:

GLORY 41 SuperFight Series
Zwaargewicht SuperFight headline gevecht: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Vedergewicht wereldtitelgevecht: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Weltergewicht gevecht: Murthel Groenhart vs. Harut Grigorian
Lichtzwaargewicht gevecht: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi

GLORY 41 Holland bevat drie zwaargewichtgevechten, waarbij de meest weergaloze kickboksers het tegen elkaar op zullen nemen in een one-night, four-man heavyweight contender tournament. De uiteindelijke winnaar krijgt de taak om in één avond de strijd aan te gaan met twee ijzersterke tegenstanders.

Alle toernooideelnemers van GLORY 41 Holland worden binnenkort bekend gemaakt.

De voorverkoop voor GLORY 41 Holland en GLORY 41 SuperFight Series is gestart. De tickets kosten tussen €45 - €350 (VIP) en zijn online verkrijgbaar op tickets.glorykickboxing.com en bij de kassa van de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie over GLORY, ga naar tickets.glorykickboxing.com.



REACTIES