next event
search
Mayweather en McGregor komen naar LondenBron foto:

Mayweather en McGregor komen naar Londen

Jul 10, 2017 Het mediacircus voor Floyd Mayweather vs. Conor McGregor trekt volgende week de wereld over. Voor de bokspartij op 26 augustus zullen de twee 4 dagen achter elkaar persconferenties geven in 4 verschillende steden.
Aanstaande dinsdag op 11 juli wordt de tour afgetrapt in het Staples Center in Los Angeles. Daar zal om 23.30 uur (Nederlandse tijd) een persconferentie plaatsvinden met de twee hoofdrolspelers. Om 22.30 uur begint het voorprogramma. Vervolgens is het Canadese Toronto aan de beurt op woensdag 12 juli. In het Sony Centre for the Performing Arts zullen de 2 vechtersbazen rond middennacht (Nederlandse tijd) beginnen aan de persconferentie.

NYC en Londen
New York is de 3e wereldstad die de 2 bezoeken op donderdag 13 juli. In het Barclays Center begint dan om 01.00 uur een persconferentie (Nederlandse tijd, op de nacht van donderdag op vrijdag). De tour wordt afgesloten op vrijdag 14 juli in Europa’s grootste stad: Londen. In de SSE Arena is dan een iets vroegere persconferentie om 20.00 uur (Nederlandse tijd). Een uur van tevoren is er nog een voorprogramma.

Bron



REACTIES