next event
search
Enfusion Live #52 Zwolle, The Netherlands 16.09.2017

Enfusion Live #52 Zwolle, The Netherlands 16.09.2017

Sep 3, 2017 Enfusion Live komt naar Zwolle Op 16 September organiseert Nederlands grootste kickboks event organisator Enfusion een spectaculair event in het Theater van de Sport in Zwolle. Landstede Sportcentrum wordt de arena waar vele top vechters uit binnen en buitenland voor sensatie gaan zorgen. Het publiek wordt meegenomen in een boordevolle show van actie, gemixt met een vleugje entertainment en ondersteund door een geweldig mooie licht & geluid show.
Enfusion League -85 KG
Na een succesvol Enfusion League toernooi in de -72,5kg gewichtsklasse start men in Zwolle met een nieuwe Enfusion League toernooi in de -85kg klasse. Enfusion heeft een selectie gemaakt van de beste vechters in deze gewichtsklasse zoals de vechter Ibrahim ‘The Beast’ el Boustati. Deze kampioen in 2 verschillende Enfusion klasses staat bekend om zijn KO’s en wordt dan ook gezien als de favoriet om dit toernooi te winnen. Hij treft in de eerste ronde van deze Enfusion League de Braziliaanse vechter Mauricio Costa Cardosa. De overige vechters in dit toernooi zijn Filip Verlinden uit België, die tegen de Spanjaard Loren Javier Jorge gaat vechten en een Frans onder onsje tussen Ulrik Bokeme en de Enfusion Reality show winnaar Mehdi Bouanane. 

Enfusion titel -61kg
Naast de eerste ronde van de -85kg Enfusion League wordt het publiek ook verwend met een Enfusion titel partij. De meervoudige IFMA kampioene Niamh Kinehan uit Engeland neemt het in deze titel strijd op tegen de Nederlandse Orinta van der Zee. Het wordt een harde strijd want beide vechters willen die felbegeerde -64kg Enfusion wereldtitel mee naar huis nemen.

Enfusion SuperFight of the Night
De partij waar vele toeschouwers naar uitkijken is de rematch Superfight tussen Brahim Kallah en Anouar Lahmaj. Brahim vervangt zijn broer Aziz Kallah, die zich wegens privé redenen voor deze partij heeft afgemeld. Beide heren hebben op 21 Mei 2016 al eens tegenover elkaar gestaan op het Push it to the Limit presents Enfusion event. Het was een harde partij, waarbij beide vechters alles uit de kast haalden. De winst ging uiteindelijk na 3 ronden naar Brahim Kallah. Anouar Lahmaj heeft dan ook wat recht te zetten en is gebrand om ditmaal de winst te pakken.
De complete ‘Fight Card’ van het Enfusion Zwolle event is terug te vinden op de Enfusion facebook pagina of op de website www.enfusion-tv.com/www. enfusionlive.com

Informatie: Betty Gerber, [email protected], +31 (0)6 21 542 922


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Top 50 Best Mike Tyson Punches HD
 

Top 50 Best Mike Tyson Punches HD

BOKSEN 
Top 50 Best Mike Tyson Punches HD
19 September 2017 / door Kemal bekijk
UFC Performance Institute - The Importance of Recovery
 

UFC Performance Institute - The Importance of Recovery

MMA 
Athletes at the UFC Performance institute rely on Performance Whey from Performance Inspired to speed up their recovery and perform at their best.
18 September 2017 / door Kemal bekijk
Naoya Inoue Knock Outs 2017
 

Naoya Inoue Knock Outs 2017

BOKSEN 
Naoya Inoue Knock Outs 2017
17 September 2017 / door Kemal bekijk
Juan Francisco Estrada Knock Outs 2017
 

Juan Francisco Estrada Knock Outs 2017

BOKSEN 
Juan Francisco Estrada Knock Outs 2017
16 September 2017 / door Kemal bekijk
UFC 215: The Thrill and The Agony - Preview
 

UFC 215: The Thrill and The Agony - Preview

MMA 
Preview The Thrill and The Agony of UFC 215: Nunes vs Shevchenko 2.
15 September 2017 / door Kemal bekijk
Sean O'Malley vs Alfred Khashakayan | DWTNCS Week 2 Contract Winner
 

Sean O'Malley vs Alfred Khashakayan | DWTNCS Week 2 Contract Winner

MMA 
See the fight from Dana White's Tuesday Night Contender Series that brought Dana White, Sean Shelby and Mick Maynard to their feet and earned Sean O'Malley a UFC contract.
14 September 2017 / door Kemal bekijk