next event
search
Alexander Emelianenko maakt comebackBron foto:

Alexander Emelianenko maakt comeback

Oct 4, 2017 De controversiële broer van een van de beste zwaargewicht vechters ooit heeft onlangs zijn comeback in de kooi gemaakt.

Alexander Emelianenko, de jongere broer van voormalig Pride FC legende Fedor Emelianenko, keerde na een gevangenisstraf van 2 jaar weer terug in de kooi waar hij het tijdens WFCA 42 in Moskou, Rusland op nam tegen veteraan Geronimo Dos Santos. Het evenement werd georganiseerd door Akhmat Fight Club.

Emelianenko werd in 2015 veroordeeld tot 4,5 jaar gevangenisstraf nadat hij schuldig werd bevonden voor het mishandelen en verkrachten van zijn huishoudster Polina Stepanova. Emelianenko heeft uiteindelijk slechts een klein gedeelte van die straf uitgezeten, hij werd eind 2016 vanwege “goed gedrag” uit de gevangenis vrijgelaten.

Op dat moment was het slechts een kwestie van tijd totdat Emelianenko zijn weg terug zou vinden naar het MMA en dat deed hij op woensdag 27 september war hij snel werk maakte van Dos Santos door een ​​TKO overwinning te boeken in de eerste ronde. Dit was zijn eerste overwinning sinds 2013.

Bekijk hieronder de beelden van Emelianenko vs Dos Santos



REACTIES