next event
search
Ismael ‘Mr Pain’ Londt maakt comeback in eigen Rotterdam tijdens GLORY 49Bron foto:

Ismael ‘Mr Pain’ Londt maakt comeback in eigen Rotterdam tijdens GLORY 49

Oct 17, 2017 Op 9 december 2017 maakt Ismael ‘Mr Pain’ Londt zijn comeback in eigen stad tijdens GLORY 49. Londt stapt, voor het thuispubliek in Ahoy, in de ring tegen de Curaçaose Nederlander D’Angelo Marshall.

Londt heeft bij GLORY World Series een nieuw contract getekend en is erop gebrand om de
zwaargewicht divisie te domineren. Met een professioneel fightrecord van 39-7- 1 en 18 knock outs op zijn naam maakt de hard-hitter met zijn terugkeer een einde aan de ‘punten partijen’ in de huidige zwaargewicht divisie. Londt belooft spectaculaire partijen die gekenmerkt worden door een
voortijdig einde.

Gevecht voor de wereldtitel

De zwaargewicht divisie van GLORY gaat wakkergeschut worden door Londt die bekend staat om zijn zware stoten. In 2016 won hij het Heavyweight contender toernooi tijdens GLORY 29 in Kopenhagen. Hierdoor staat later ook het gevecht om de wereldtitel, tegen Rico Verhoeven, op het vechtprogramma van Londt.

Zware blessure

In december 2016 raakte de kickbokser, halverwege de tweede ronde in gevecht met Jamal Ben Saddik in Oberhausen, zwaar geblesseerd. Londt vocht zijn partij uit en werd drie dagen later geopereerd. Na te zijn hersteld van deze zware blessure hervatte hij zijn trainingen bij trainers Mike Passenier, van Mike’s Gym in Amsterdam, en Clyde van Dams in Rotterdam.



REACTIES