next event
search
Max Holloway verdedigt titel tegen voormalig lichtgewicht kampioen Frankie EdgarBron foto:

Max Holloway verdedigt titel tegen voormalig lichtgewicht kampioen Frankie Edgar

Oct 4, 2017 Frankie Edgar krijgt het titelgevecht waar hij om heeft gevraagd. De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen en meervoudige titeluitdager in het vedergewicht zal volgens Brett Skamoto van ESPN tijdens UFC 218 voor de titel vechten tegen vedergewicht kampioen Max Holloway.



Edgar verloor tijdens UFC 200 via een unanieme beslissing van de jury zijn laatste titelgevecht tegen de kampioen Jose Aldo maar heeft sindsdien twee dominante overwinningen over Jeremy Stephens en Yair Rodriguez geboekt.

Holloway is bezig aan een sterke reeks en heeft maar liefst 11 overwinningen op rij op zijn naam staan. Hij versloeg o.a. Anthony Pettis voor de interim titel in het vedergewicht om vervolgens de titel definitief te claimen door Jose Aldo te verslaan. Hij won tijdens UFC 212 in Brazilië via TKO in de derde ronde van Aldo.

Holloway en Edgar zullen het op zaterdag 2 december tijdens de main event van UFC 218 vanuit de Little Caesars Arena in Detroit tegen elkaar opnemen. Andere gevechten die op het programma staan zijn het zwaargewicht gevecht tussen Alistair Overeem en Francis Ngannou en het gevecht tussen de TUF coaches Eddie Alvarez en Justin Gaethje.

Zie hieronder een mooie highlight video van UFC kampioen Max Holloway



REACTIES