next event
search
Spike staat komende dagen in teken van Mousasi's debuut op Bellator 185Bron foto:

Spike staat komende dagen in teken van Mousasi's debuut op Bellator 185

Oct 19, 2017 Het debuut van Gegard Mousasi op Bellator 185 laat Spike de komende dagen niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo vliegt Spike's Marloes Coenen de Nederlandse middleweight achterna naar Uncasville, Connecticut om de komende dagen live verslag te doen op Spike's Instagram, Facebook en spiketv.nl.

Vrijdag 20 oktober om 22.25 uur brengt Spike de exclusieve documentaire Spike presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger waarin Mousasi gevolgd wordt van het moment van zijn geruchtmakende overstap van UFC naar Bellator tot zijn Bellator-debuut. Zijn debuut op Bellator 185 zendt Spike zaterdag 21 oktober om 22.00 uur uit waar Mousasi het opneemt tegen Alexander Shlemenko. Mis geen moment van Mousasi's debuut!

Social takeover Marloes Coenen
Gegard Mousasi wordt de komende dagen in Uncasville, Connecticut gevolgd door Marloes Coenen, die verslag doet van zijn eerste match in de Bellator arena. OpInstagram, Facebook en de Spike website kan je ervaren hoe ‘onze’ Mousasi zich voorbereidt op zijn gevecht tegen de Rus Alexander Shlemenko – een geduchte tegenstander. Het blijft echter niet bij één Nederlander: Marloes zoekt ook de Nederlander Costello “The Spaniard” van Steenis op, die ook voor het eerst de Bellator ring betreedt. Daarnaast kunnen uiteraard de co-main atleten Brennan Ward en David Rickels niet ontbreken. Het belooft een goed weekend te worden voor de Nederlandse MMA-fan.

Social takeover door Marloes Coenen, vanaf donderdag 19 oktober 11.00 uur via Spike's Instagram, Facebook en www.spiketv.nl.

Spike Presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger
Geboren in Iran met Armeense ouders, maar opgegroeid in Leiden blijkt Gegard Mousasi al op jonge leeftijd vechtsportbloed door zijn aderen te hebben stromen. Nadat hij judo, boksen en kickboksen heeft geprobeerd, wordt hij op 17-jarige leeftijd door zijn broer geïntroduceerd in het mixed martial arts. In het MMA kan hij zich al snel met de wereldtop meten en nu, op 32-jarige leeftijd staat hij op een kruispunt in zijn carrière wanneer hij de UFC verlaat om voor Bellator te tekenen. In de documentaire Spike Presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger wordt Mousasi gevolgd in de periode na deze geruchtmakende overstap terwijl hij zich met zijn vaste team en vrienden voorbereidt op zijn Bellator-debuut.

Spike Presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger, vrijdag 20 oktober om 22.25 uur op Spike.

Bellator 185
Op Bellator 185 is het zover... het debuut van Gegard Mousasi. Hij neemt het op tegen de Rus Alexander Shlemenko. Spike zendt Bellator 185 24 uur na het event in Uncasville, Connecticut uit. Bekijk hier de fightcard van Bellator 185.

Bellator 185, zaterdag 21 oktober om 22.00 uur op Spike.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Fight Night Sydney: Weigh-in Highlight
 

Fight Night Sydney: Weigh-in Highlight

MMA 
Check out the weigh-in highlight between Fabricio Werdum and Marcin Tybura
18 November 2017 / door Kemal bekijk
UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum - Media Conference Call
 

UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum - Media Conference Call

MMA 
In advance of UFC FIGHT NIGHT: BISPING vs GASTELUM, UFC will host a media conference call with the two athletes competing in the five-round main event on Wednesday, Nov. 15 at 3 p.m. PT/6...
17 November 2017 / door Kemal bekijk
KO of the Week: Tim Means vs John Howard
 

KO of the Week: Tim Means vs John Howard

MMA 
Tim Means faces off against Belal Muhammad in an important welterweight match up at Fight Night Sydney on Saturday, November 18 live on FS1.
16 November 2017 / door Kemal bekijk
GLORY Redemption: Press Conference Highlights
 

GLORY Redemption: Press Conference Highlights

KICKBOKSEN 
Check out the highlights from the GLORY Redemption Press Conference in Rotterdam, The Netherlands as Rico Verhoeven and Jamal Ben Saddik preview their upcoming bout on UFC.TV PPV December...
15 November 2017 / door Kemal bekijk
Ryan Garcia Knock Outs
 

Ryan Garcia Knock Outs

BOKSEN 
Ryan 'Kingry' Garcia Knock Out Compilation
14 November 2017 / door Kemal bekijk
Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6
 

Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6

BOKSEN 
Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6
13 November 2017 / door Kemal bekijk