next event
search
Mohamed 'The Destroyer' Jaraya tekent contract bij GLORYBron foto: GLORY Kickboxing

Mohamed 'The Destroyer' Jaraya tekent contract bij GLORY

Jan 28, 2018 GLORY heeft vandaag bevestigd dat Mohamed 'The Destroyer' Jaraya (69-6, 36 KO's) een exclusief contract met GLORY heeft getekend.

De 21-jarige Jaraya is een van de grootste talenten van dit moment en heeft in de beginfase van zijn carrière al behoorlijk wat indruk gemaakt. Hij heeft voornamelijk voor Enfusion gevochten en mag zich nu bewijzen in de weltergewicht divisie van GLORY.

"Ik voel me geweldig. GLORY is de toporganisatie in het kickboksen en heeft de beste vechters onder contract. Als je de beste wilt zijn dan moet je de beste verslaan en dat is waarom ik hier ben," zei Jaraya vandaag nadat hij het contract getekend had.

"Weltergewicht is een nieuwe divisie voor mij en ik ben nu nog gemotiveerder. Ik heb een missie en dat is om iedereen te vernietigen. Ik zal ze laten zien waarom ik mijn bijnaam “The Destroyer” heb. Ik zal op dit gewicht sterker zijn dan ik al was en ik denk dat de jongens in deze divisie een groot probleem hebben nu ik hier ben."

De weltergewicht divisie (170 lbs / 77kg) is een van GLORY meest interessante divisies, de huidige kampioen Murthel Groenhart, voormalig kampioenen Nieky Holzken en Cedric Doumbe en top weltergewichten Harut Grigorian, Alim Nabiyev en Yoann Kongolo zijn allemaal aan elkaar gewaagd.

Jaraya ziet zichzelf snel de top van deze divisie bereiken maar heeft nog geen specifieke vechter voor zijn debuut in gedachte.

"Iedereen is welkom! Het kan me niet schelen tegen wie ik het eerst vecht. Je kunt iedereen tegen over me zetten, ze gaan ze toch allemaal een voor een krijgen dus het maakt niet echt uit in welke volgorde ze komen, "zei hij.

"We hebben hier in Nederland de beste kickboksers ter wereld en ik vecht al sinds mijn 17e tegen jongens op het hoogste niveau. Het is nu mijn tijd, dit is het grootste platform ter wereld."

Jaraya komt uit Den Bosch, ook de thuisstad van vedergewicht kampioen Robin van Roosmalen, en komt uit voor Team Colloseum uit Utrecht waar hij de voormalig GLORY middengewicht kampioen Jason Wilnis en lichtgewicht Tyjani Beztati als trainingspartners heeft.

Tot nu toe heeft hij op lichtgewicht gevochten en heeft hij dankzij zijn spectaculaire vechtstijl, die hem herhaaldelijk 'Fight of the Night' nominaties opleverden, een grote groep fans verzameld. Hij heeft o.a. overwinningen op Enfusion-veteranen Nordin Ben Moh en Tayfun Ozcan op zijn record staan.

Meer nieuws over het GLORY debuut van Jaraya zal binnenkort bekend gemaakt worden via GloryKickboxing.com


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
GLORY Comeback of the Year 2017: Kevin VanNostrand
 

GLORY Comeback of the Year 2017: Kevin VanNostrand

KICKBOKSEN 
Kevin VanNostrand's remarkable comeback against Anvar Boynazarov from GLORY 48 won him the interim featherweight title and now has won him the GLORY Comeback of the Year 2017 Award!
20 February 2018 / door Kemal bekijk
"Sugar" Sean O'Malley Highlights HD
 

"Sugar" Sean O'Malley Highlights HD

MMA 
"Sugar" Sean O'Malley Highlights HD
19 February 2018 / door Kemal bekijk
Top 50 GLORY Moments: #6 Saki's Sportsmanship
 

Top 50 GLORY Moments: #6 Saki's Sportsmanship

KICKBOKSEN 
At number 6, Gokhan Saki comfortsTyrone Spong immediately after Tyrone suffered a leg fracture during their fight at GLORY 15 Istanbul!
18 February 2018 / door Kemal bekijk
Top 50 GLORY Moments: #7 Badr is Back
 

Top 50 GLORY Moments: #7 Badr is Back

KICKBOKSEN 
At moment 7, Badr Hari signs a multi-fight deal with GLORY Kickboxing.
17 February 2018 / door Kemal bekijk
Top 50 GLORY Moments: #8 Giga Pulls The Trigger
 

Top 50 GLORY Moments: #8 Giga Pulls The Trigger

KICKBOKSEN 
At number 8, GLORY featherweight veteran Giga Chikadze lands his signature "Giga-kick" on Victor Pinto and sends him straight to the canvas in agony.
16 February 2018 / door Kemal bekijk
Top 50 GLORY Moments: #9 First Impressions
 

Top 50 GLORY Moments: #9 First Impressions

KICKBOKSEN 
At number 9, Zack Mwekassa makes a tremendous first impression against Pat Barry at GLORY 16.
15 February 2018 / door Kemal bekijk