next event
search
Ronda Rousey gooit Triple H door tafelBron foto: WWE

Ronda Rousey gooit Triple H door tafel

Feb 27, 2018 Voormalig Ultimate Fighting Championship kampioen in het bantamgewicht bij de vrouwen, Ronda Rousey, maakte indruk toen ze op zondagavond tijdens haar contract ondertekening voor RAW Triple H door een tafel gooide.

Een emotionele Rousey werd voor een uitzinnige menigte in Las Vegas aan de fans geïntroduceerd. Dit deed ze in bijzijn van verschillende bekenden uit de MMA wereld waaronder haar echtgenoot Travis Browne, voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Cain Velasquez en zijn teamgenoot op de American Kickboxing Academy en de huidige UFC light zwaargewicht-kampioen Daniel Cormier.

Triple H en zijn echtgenote Stephanie McMahon waren ook aanwezig toen 'Raw' General Manager Kurt Angle zei dat wraak op het programma stond. Triple H en Stephanie waren van plan om Rousey op haar plek te zetten nadat ze drie jaar geleden tijdens WrestleMania 31 met elkaar botsten. Die nacht was Rousey samen met Hollywood-superster Dwayne "The Rock" Johnson aan het werk toen ze “onenigheid” kregen.

Rousey zal later dit jaar haar officiële debuut maken voor Wrestlemania, hoogstwaarschijnlijk als een gemixt tag-team met Angle tegen Triple H en Stephanie.

Bekijk hieronder de beelden:




REACTIES