next event
search

AFAV is back: Badr vs Hesdy

Mar 2, 2018 AFAVTV lanceert met trots de eerste 3 afleveringen van de serie 'Badr vs Hesdy'.

In deze eerste aflevering praten Mousid, Lucien, Hesdy, Bob, Ramzi en Thom over 'Bad Boy' Badr Hari die bekend staat als één van de grootste kickboks-talenten die Nederland ooit heeft gekend. Op drie maart staat Badr Hari tijdens een Glory evenement tegenover Hesdy Gerges. Zal het Badr Hari lukken om zich te revancheren op de eerder gevochten partij tussen deze twee kickboks zwaargewichten?



De tweede aflevering in de serie Badr vs Hesdy vertelt het verhaal van de kickbokswedstrijd tussen Badr Hari en Hesdy Gerges. In deze aflevering wordt niet alleen gesproken over de kwaliteiten van Hesdy Gerges maar ook het gebrek aan techniek en talent komt aan bod. Hesdy is een vechter die vooral met keihard werken de top van de kickboks-sport heeft weten te bereiken.




De derde aflevering in de serie Badr vs Hesdy staat in het teken van loyaliteit. Vechters lijken tegenwoordig een stuk minder loyaal aan hun trainer en gym dan dat ze in de jaren 80 waren. Thom Harinck spreekt over de teleurstelling nadat Badr besloot om de samenwerking met Thom te beëindigen. Lucien spreekt zijn ongenoegen uit over gyms die vechters actief benaderen om over te stappen naar een andere sportschool. Bob geeft echter aan alle begrip te hebben voor vechters die beslissen om onder de vlag van een andere sportschool uit te komen. Deze aflevering biedt voldoende voer voor discussie!




REACTIES