next event
search
Alistair Overeem vs Curtis Blaydes mogelijk voor UFC 225Bron foto:

Alistair Overeem vs Curtis Blaydes mogelijk voor UFC 225

Mar 1, 2018 UFC 225 in Chicago, Illinois krijgt letterlijk een gigantisch gevecht op de matchmaking.

Tom Taylor van BJPenn.com bevestigd vandaag dat top vijf zwaargewichten Alistair Overeem en Curtis Blaydes elkaar op zaterdag 9 juni mogelijk zullen gaan treffen tijdens UFC 225 .




Curtis "Razor" Blaydes heeft onlangs de grootste overwinning in zijn carrière geboekt toen hij tijdens UFC 221 via een unanieme beslissing van de jury won van vechtsport legende Mark Hunt.

De eerste ronde probeerde Blaydes te blijven staan tegen de K-1 veteraan Mark Hunt, dit kostte hem nadat hij goed geraakt werd door Hunt bijna de winst. Hij was aangeslagen en kon het gevecht hervatten maar besloot de rest van het gevecht te doen waar hij het beste in is, worstelen. De voormalig nationaal worstelkampioen bij de junioren bezorgde Hunt in de laatste twee rondes maar liefst zeven take downs waardoor hij de partij toch naar zich toe wist te trekken.

Voormalig Strikeforce en K1-kampioen, Alistair "the Reem" Overeem kan niet zeggen dat hij van een zelfde soort overwinning afkomt. Overeem vocht tijdens UFC 218 tegen Francis Ngannou en we weten allemaal hoe dat gevecht voor Overeem afliep. Ngannou sloeg Overeem in de eerste ronde hard knockout.

De nederlaag was slechts Overeem's tweede in zijn laatste acht gevechten. Een overwinning op zijn jonge opkomende rivaal, Blaydes, is precies wat Overeem nodig heeft om in de top van de zwaargewicht divisie mee te blijven draaien.

Wat vinden jullie van dit gevecht?



REACTIES