next event
search
GLORY 51 ROTTERDAM MET RENTREE VAN BADR HARI!Bron foto: GLORY Sports International

GLORY 51 ROTTERDAM MET RENTREE VAN BADR HARI!

Mar 2, 2018 Blok je agenda zaterdagavond 3 maart! Glory komt weer naar Nederland. Glory 51 in Ahoy staat vooral in het teken van de rentree in de ring van Badr Hari.

De kickboks-legende verloor in december 2016 in Oberhausen van Rico Verhoeven, die ook nu nog de regerend wereldkampioen is in het zwaargewicht.

VORIGE ONTMOETING MET ZWAAR BELADEN SLOT

Het is niet voor het eerst dat Badr en Hesdy elkaar treffen. Op 29 mei 2010 tijdens It's Showtime in de Amsterdam Arena, won Hesdy omdat Badr hem schopte terwijl hij op de grond lag. Het leverde Badr een diskwalificatie op en een onnodig verloren partij. Of er in het aanstaande gevecht nog Bad Blood is tussen de rivalen, zien we op 3 maart.

Voor beide mannen is verliezen geen optie. Badr wil zich middels deze comeback omhoog vechten om zo de titelhouder, Rico Verhoeven, opnieuw uit te mogen dagen. Zijn tegenstander Hesdy wil met een K.O. winnen om op deze manier wraak te nemen op de actie van Badr in 2010. Hierdoor kun je een gevecht verwachten waar beide mannen de volle 100% geven en pas stoppen als ze er letterlijk bij neervallen!

PROGRAMMERING OP 3 MAART

Ziggo Sport stapt live in om 21.00 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en op Ziggo Sport Select. We kijken dan terug op de superfights en blikken vooruit op de rest van het programma. En dat ziet er als volgt uit:




REACTIES