next event
search
ALWEER EEN KICKBOKSTITEL VOOR AMIRA TAHRI (8jr)Bron foto: Youth Fighting League

ALWEER EEN KICKBOKSTITEL VOOR AMIRA TAHRI (8jr)

Apr 9, 2018 Zaterdag 7 april jl flikte Amira Tahri het weer, deze keer tijdens Youth Fighting League (YFL) in Almere.

Youth Fighting League is een toernooi met 400 deelnemers, tussen de 8 en 18 jaar oud, uit heel Europa. Er wordt gevochten onder K1 rules. Amira Tahri won in haar gewichtsklasse -25 kilo de titel. Haar harde werken en motivatie werd dit keer beloond met een riem.

 

Eerder dit jaar antwoorde Amira op de vraag waarom ze zo graag kickbokst; ‘Omdat mijn vader vroeger ook vocht en geen riemen heeft gewonnen, wil ik graag kickboksen en riemen winnen’. Nog geen maand later is haar droom een feit geworden.

 

Tijdens YFL vocht Amira tegen Yasmine Makhai uitkomend voor FC Rotterdam. Amira counterde snel terug en gaf veel trappen op het lichaam van Yasmine. Ondanks de trappen van Amira vocht Yasmine 3 volle rondes uit. Amira won op punten. In de tweede partij vocht Amira tegen Jenna Bendris uitkomend voor Suboxer uit Nieuwegein. Jenna was geen onbekende voor Amira. De dames stonden in oktober 2017 tegenover elkaar tijdens de finale van het Wereldkampioenschap in Italië. Net als toen won Amira ook deze keer van de sterke Jenna.

 

Op 12 mei a.s. staat Amira een nieuwe uitdaging te wachten. Ze zal die dag tijdens Fightsense presents Enfusion The Heague, in Sportcampus Zuiderpark, in de ring een demonstratie geven. Dit event met grote namen als Haryouli, Ben-Moh, Van der Linden, Wurms en Dadda is een enorm mooi podium voor dit jonge talent. 

 

Op Instagram (@amiratahriofficial) volgen inmiddels meer dan 8500 mensen uit de hele wereld haar kickboks kunsten. Ze is van grote inspiratie voor veel kinderen maar ook bekende vecht(st)ers als Denise Kielholtz Gerges, Anissa Haddaoui en Ibrahim El Boustati volgen Amira op de voet. De jeugd heeft de toekomst!

 

Vorige maand werd Amira al Europees Kampioen in Duitsland, en eerder deze maand wist zij Duits Kampioen te worden. Na Fightsense presents Enfusion focust Amira zich tot aan de zomervakantie op school om daarna de ongeslagen draad weer op te pakken. In september verwacht zij weer in de ring te staan. Op de foto Amira Tahri met vechter Wassim Benali en trainer Sabri Boudarra van Thaiboxing 010

REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2
 

LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2

BOKSEN 
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD | Part 2
21 April 2018 / door Kemal bekijk
LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD
 

LEGENDS OF THE RING (Highlights) HD

BOKSEN 
Legends of the ring, part 1
20 April 2018 / door Kemal bekijk
Fight Night Atlantic City: Kevin Lee - I Love This Fight
 

Fight Night Atlantic City: Kevin Lee - I Love This Fight

MMA 
No. 7-ranked lightweight Kevin Lee is ready to make a comeback after a disappointing loss to Tony Ferguson last time out. He loves the matchup with a tough Edson Barboza and is planning...
19 April 2018 / door Kemal bekijk
Amir Khan vs Phil Lo Greco (TOTT) HD
 

Amir Khan vs Phil Lo Greco (TOTT) HD

BOKSEN 
Amir Khan vs Phil Lo Greco 21/04/18. Boxing Legends TV previews the bout with a tale of the tape & career analysis
18 April 2018 / door Kemal bekijk
Division Recap - April 2018
 

Division Recap - April 2018

KICKBOKSEN 
We recap the April 2018 landscape of each weight division to see who is sitting at the top and what the future holds.
17 April 2018 / door Kemal bekijk
This was: GLORY 52 Los Angeles
 

This was: GLORY 52 Los Angeles

KICKBOKSEN 
GLORY 52 Los Angeles has come and gone, but that night will never be forgotten. Relive the best fight night moments from the locker rooms to inside the ring.
16 April 2018 / door Kemal bekijk