next event
search
Vanavond op Spike: Bellator Fight Night met Denise Kielholtz en Jorina BaarsBron foto: Spike

Vanavond op Spike: Bellator Fight Night met Denise Kielholtz en Jorina Baars

Apr 7, 2018 Vrijdagavond maakten twee vrouwelijke Nederlandse atleten hun opwachting tijdens Bellator 196 en Bellator Kickboxing 9 in Boedapest.


De Amsterdamse Denise Kielholtz nam het op tegen Petra Castkova in de Bellator kooi tijdens Bellator 196. Jorina Baars uit Den Helder stond in de ring tegenover Athina Evmorfiadi. Viacom-zender Spike zendt de twee topevenementen vanavond, zaterdag 7 april, uit op één avond. Kijk om 21.30 uur eerst Bellator 196: Henderson vs Huerta én Denise Kielholtz vs Petra Castkova, gevolgd door de documentaire Spike presents: Unbeatable Baars waar Jorina Baars door Spike op de voet wordt gevolgd tijdens haar voorbereidingen voor haar partij in Boedapest. Om 00.00 uur is het resultaat van haar voorbereiding te zien tijdens Bellator Kickboxing 9.

Denise Kielholtz vs Petra Castkova
Nederlandse Bellator kickbokskampioen Kielholtz heeft een nieuwe tegenstander gekregen en stond daarmee tegen over Petra Castkova.Tijdens Bellator 188 afgelopen november choqueert ze de MMA-scene door als kickbokser de partij te beëindigen met een submisson. In eerste instantie zou Kielholtz het in Boedapest opnemen tegen Lena Ovchynnikova. De laatstgenoemde moest jammer genoeg afzeggen in verband met een blessure. Bellator heeft toch een nieuwe tegenstander gevonden. Dit weekend stond Kielholtz tegenover de Tsjechische Petra Castkova. Zij heeft een record van 3-2 en heeft al haar overwinningen behaald door jurybesluit.

Jorina Baars vs Athina Evmorfiadi
De ongeslagen Nederlandse kickbokssensatie Jorina Baars maakt haar rentree tijdens Bellator Kickboxing 9. Maar liefst 47 tegenstanders hebben geprobeerd Baars te verslaan, maar geen van hen is dat nog gelukt. Net als Kielholtz heeft ook Baars van tegenstander moeten wisselen. Ze zou het opnemen tegen Julie Burton. Maar ook hier sloeg blessureleed toe. Baars’ nieuwe tegenstander Athina Evmorfiadi zal met 10 winstpartijen en 3 nederlagen de grootste uitdaging uit haar carrière trotseren. Evmorfiadi is de grote underdog in deze partij. Ze heeft niks te verliezen. Dit maakt haar alleen nog maar gevaarlijker voor Baars.

Docu Spike presents: Unbeatable Baars
Ongeslagen kickbokskampioene, overwinnaar van de onverslaanbaar geachte Cyborg en van de Thaise transgender Nong Thoom in de ring: Jorina Baars. Terwijl haar mannelijke evenknie in de kickbokswereld niet van de televisie is te slaan, wordt Jorina buiten haar eigen Den Helder nauwelijks herkend. Spike volgt Jorina in het laatste deel van haar voorbereiding naar Bellator Kickboxing 9 in Boedapest. In haar eigen sportschool die ze samen met vijftien vrijwilligers runt, terwijl ze als portier werkt bij de Amsterdamse poptempel Paradiso. Naar Amsterdam waar ze twee keer per week traint in de sportschool van Bert Kops voor sterkere sparringspartners waaronder Bellator-atleten Gegard Mousasi en Denise Kielholtz. Wat drijft Jorina, wat zijn haar ambities en hoe frustrerend kan het zijn drijft om die te bereiken als bijna geen enkele vrouw meer tegen haar wil vechten?

bron


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
UFC 232: Welcome to the Fire
 

UFC 232: Welcome to the Fire

MMA 
On December 29 a rematch between Jon Jones and Alexander Gustafsson headlines UFC 232 after the two combined for an epic title fight at UFC 165 back in 2013. In the co-main event...
17 December 2018 / door Kevin bekijk
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA Event Coverage 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk