next event
search
D’Angelo Marshall: “Nog een paar en dan gaat hij neer”Bron foto: ODC

D’Angelo Marshall: “Nog een paar en dan gaat hij neer”

Aug 12, 2018 Net terug uit Denver zonder spierpijn of blessures en hij heeft het nu al over zijn volgende gevecht.


Vrijdag 10 augustus heeft D’Angelo Marshall een kort maar mooi gevecht neergezet tijdens GLORY 56 in Denver. Hij vocht tegen Antonio Dvorak die maar liefst 15 kg zwaarder is dan hij. D’Angelo maakte een rechterhoek waardoor Antonio naar de grond ging. D’Angelo wint op een technische knock-out, al de 10KO-overwinning in zijn carrière.

Vandaag is hij weer aangekomen in Nederland, natuurlijk feliciteerden wij hem direct met zijn overwinning.

Het was een korte maar mooie wedstrijd, gefeliciteerd met de overwinning! Hoe voel je je?
Ja, dank je. Voor mijn gevoel heb ik niet gevochten. Normaal heb ik wel spierpijn of iets. Maar dat heb ik helemaal niet. Ik ga misschien ook zo even sporten, ik moet in beweging blijven.

Wel erg snel na je wedstrijd
Ja op zich wel maar ik heb ook een andere voorbereiding gehad dan normaal. Normaal had ik een iets minder lange voorbereiding met aan het eind een piekmoment, dan ging ik voor de wedstrijd afbouwen en dan rust. Nu had ik een lange voorbereiding met een eerdere piekmoment waardoor ik niet te veel hoefde af te bouwen. Laatste periode was intensief en kort. 

Had je na het gevecht tegen Benjamin Adegbuyi zoiets van nu moet het gebeuren bij Antonio Dvorak?
Ik had nu wel zoiets van ik kan niet verliezen want ik wil de volgende partij. Ik kon niet veel over hem vinden, maar in mijn divisie moet je altijd uitkijken. Zware jongens, zware klappen.


Wat ging er door je heen tijdens het gevecht?
Ik raakte hem eerst met een opstoot op z’n oog, vanaf dat moment kon hij niet meer zien. Dit was op het moment dat de scheidsrechter besloot dat hij uit gleed. Ik zag dat hij was aangeslagen en ging er gelijk op af. Ik maakte een rechterhoek en toen was het gebeurd. Achteraf hoorde ik dat hij naar het ziekenhuis is gegaan voor zijn oog, geen idee hoe het nu gaat met hem. Maar hij zei dat hij door dat oog was aangeslagen.
Wat dacht je bij die zogenaamde “glijpartij”?
Nog een paar en dan gaat hij neer. 
Je voelde dat je hem al in je pocket had
Ja, ik zag zijn zwakte.

Vorige keer dat we elkaar spraken zei je dat je liever wat meer ervaring had willen opbouwen voor je een vechter zoals Benjamin Adegbuyi zou tegenkomen
Eerlijk gezegd stond ik er qua gevoel al niet lekker in. Ik was er niet 100% omdat ik al twijfelde. Ik dacht ik ga er direct vol in, schijt gewoon gaan en dan maak ik misschien nog een kans. Ik had al bedacht dat hij te ervaren was om technisch aan te pakken. Dus dan maar vol erin, of ik krijg er één of hij. Maar ja, toen werd ik geraakt… 


Dat moment toen je neer ging, wat gebeurde er?
Ik wist niet wat me geraakt had, ik ging naar de grond maar ik was wel bij hoor. Ik was een beetje geschrokken eigenlijk, van hey wat is er gebeurd. Op dat moment dacht ik niet ik blijf liggen en dan is het klaar. Ik wilde wel opstaan maar de schrik zat er goed in. Misschien ben ik niet direct op gesprongen en door gegaan omdat het vertrouwen er al niet was. Tenminste… daar leek het op. Ik weet niet hoe het was gegaan als ik wel het vertrouwen in het gevecht had hoor. Maar het leek wel aan die motivatie te liggen.

Vind je dat je eerst nog wat recht hebt te zetten met Guto Inocente en Benjamin Adegbuyi?
Eerlijk gezegd zit het mij niet dwars, ik heb terecht verloren. Maar ik zou zeer zeker tegen beide weer eens willen vechten. Maar ik lig er niet wakker van. Sinds Guto is er veel veranderd, ik ben verder ontwikkeld. Het is nu allemaal anders. Ik denk dat ik ze beide nog wel een keer tegenkom. 


In ons vorige gesprek hadden we het al over een eventueel gevecht met Jamal Ben Saddik of Badr Hari in de toekomst, nu heb je Jamal Ben Saddik uitgedaagd, waarom gelijk hij?
Ik zie hem wel echt als een gevaarlijke jongen. Ik vind hem, na Rico Verhoeven en Benjamin Adegbuyi, een van de sterksten. Om toch in de buurt van Rico te komen wil ik eerste hem verslaan. Zo creëer ik een weg te naar Rico.Ik kijk niet naar de ranking, maar ik kijk naar de uitdaging en de kwaliteiten van de vechter.


Stap voor stap zei je vorige keer, maar nu lijkt het toch harder te gaan dan gedacht. Voor je het weet sta je tegenover Rico Verhoeven
Er is competitie, maar niet veel. Je hebt ze zo allemaal gehad. Als ik bij wijze van spreken twee partijen win, ben ik de volgende voor Rico. Hij heeft bijna iedereen al twee keer gehad, hij heeft iedereen al verslagen. Dus het is eigenlijk wel logisch dat ik snel aan de beurt kan zijn.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
ONE On ONE With "The Voice" | Alain Ngalani
 

ONE On ONE With "The Voice" | Alain Ngalani

MMA 
ONE Championship personality Michael “The Voice” Schiavello sits down with ONE superstar Alain Ngalani for an exclusive 1-on-1 interview. In this anything-goes Q&A, Schiavello and...
16 August 2018 / door Kemal bekijk
Corner To Corner | Amir Khan
 

Corner To Corner | Amir Khan

MMA 
ONE lightweight contender Amir Khan has always been a knockout artist, but his stand-up abilities have improved dramatically over the course of his ONE Championship career. The fluidity,...
15 August 2018 / door Kemal bekijk
GLORY 56 Denver: Prelims
 

GLORY 56 Denver: Prelims

KICKBOKSEN 
We are LIVE from The 1st Bank Center in Denver, Colorado for the #GLORY56 Prelims!
14 August 2018 / door Kemal bekijk
ONE Highlights | World Champions | May 2018
 

ONE Highlights | World Champions | May 2018

MMA 
The month of May saw two ONE Championship World Title belts defended, and one former ONE World Champion retake his throne. At ONE: UNSTOPPAPLE DREAMS, both Angela Lee and Martin Nguyen...
13 August 2018 / door Kemal bekijk
Bellator 204: Best Of - Noad Lahat
 

Bellator 204: Best Of - Noad Lahat

MMA 
Noad Lahat takes on Darrion Caldwell, at #Bellator204 ! Take a look at some of Lahat's best moments as he prepares to welcome Caldwell to the featherweight division.
12 August 2018 / door Kemal bekijk
ONE On ONE With "The Voice" | Ann Osman
 

ONE On ONE With "The Voice" | Ann Osman

MMA 
ONE Championship personality Michael “The Voice” Schiavello sits down with ONE Championship pioneer Ann Osman for an exclusive 1-on-1 interview from Bangkok, Thailand. In this...
11 August 2018 / door Kemal bekijk