next event
search
Enfusion Antwerp persconferentie en hun gedreven vechtersBron foto: ODC

Enfusion Antwerp persconferentie en hun gedreven vechters

Aug 26, 2018 De vechters zijn gebrand om te winnen, dit belooft een mooie avond te worden! Lees hier wat de vechters te zeggen hadden.


Mixfight was aanwezig bij de persconferentie van Enfusion in Antwerpen. John Mo leidde het interview en zorgde voor leuke reacties van de vechters. We zien duidelijk de motivatie en gedrevenheid om spectaculaire partijen neer te zetten. Zaterdag 15 september moet het dan gaan gebeuren in de Lotto Arena in Antwerpen.

Logofo Sarour vs Wail Karoummi
Sarour staat nu tegenover Karoummi maar over 4 weken staat hij nogmaals tegen dezelfde vechter. Maar dan is het een MMA partij. John Mo vroeg Sarour of hij anders het gevecht in ging nu hij straks weer tegen dezelfde vechter staat. Hij is positief in gesteld en gaat staand gewoon knallen. Over een paar weken brengen ze het gevecht naar de grond.


Bron foto: ODC

Percy de Mayer vs Ali Makhi
Deze twee Antwerpse heren gaan beide voor de winst. De Maeyer is de publieksfavoriet, velen zien hem graag winnen. Maar Ali is hard aan het trainen om ‘sproeiers’ uit te delen, hij komt om Maeyer knock-out te slaan. Het zijn twee sterke jongens die niet komen om te sparren.


Bron foto: ODC

Mohamed el Moussaoui vs Filip Verlinden
Mohamed kent maar 1 weg en dat is de weg naar voren, zo denkt hij zijn partij te winnen. Mohamed: “Ik ga voor die knock-out. Hij gaat knock-out of ik ga knock-out, maar meestal ga ik ervanuit dat de tegenstander knock-out gaat.” El Moussaoui heeft geleerd van zijn vorige partij bij Enfusion in Den Haag, hij laat zich niet meer op het lichaam pakken. Helaas is Filip Verlinden niet aanwezig, maar zijn maat Errol Zimmerman kwam even voor hem op. “Hij [Filip Verlinden] geeft gas jongen, hij komt naar voren.” El Moussaoui gaat niet voor de punten, het is alles of niets. 


Bron foto: ODC

Chahid Oulad el Hadj vs Nordin van Roosmalen
Oulad el Hadj is 3 á 4 jaar uit de running geweest, maar hij krijgt zijn ritme steeds meer terug. Het wordt zijn derde wedstrijd sinds zijn terugkomst. Hij geeft aan dat door zijn voorbereiding al zijn kwaliteiten sterker zijn geworden. “We gaan een mooie show geven” Van Roosmalen is niet onder de indruk van de ervaring van Chahid. Hij vecht tegen iedereen hetzelfde, het is gewoon knallen. 


Bron foto: ODC

Ilias Bulaid vs Youssef el Haji
Bulaid zou eigenlijk eerst in China op een toernooi vechten, deze partij ging niet door omdat hij zijn hand had gebroken. Gelukkig is Ilias nu volledig herstelt van zijn gebroken hand. El Haji is in Antwerpen de favoriet, hij is gebrand om de huidige Enfusion-kampioen van zijn troon te stoten. Youssef: “Als je aan de top wilt komen moet je niemand uit de weg gaan.” Ilias reageert: “Youssef, zoals je weet mag ik je heel graag. Ik vind je echt een lieve jongen. Ik gun je het, maar niet over mijn rug.”


Bron foto: ODC

Errol Zimmerman vs Nidal Bchiri
Bchiri: “Toen ik te horen kreeg dat ik tegen Zimmerman ging vechten, heb ik direct een pizza bestelt.” Bchiri vertelt dat Zimmerman vroeger een van zijn idolen was. Hij vindt het prachtig om tegenover hem te staan, maar hij zal hem “op pensioen sturen”. Zimmerman: “Ik hoop dat je die karakter ook in de ring brengt.” Zimmerman geeft aan niets anders te doen dan normaal. Zaterdag 15 september zal hij Bchiri “koud maken in de ring”.  Na de mindere partijen van Zimmerman, mogen we nu de oude verwachten.


Bron foto: ODC

Nordin Ben Moh vs Jonay Risco
Jonay Risco heeft een mooi lijstje met overwinningen, Nordin Ben Moh ontbreekt daarop nog. Het is voor Ben Moh zijn eerste titelpartij bij Enfusion, maar hij is niet van plan te verliezen. Nordin: “Iedereen wilt van mij winnen.” 


Bron foto: ODC

 REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA Event Coverage 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
 

Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"

MMA 
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk