next event
search
'Germaine de Randamie vs. Aspen Ladd Main Event van UFC Sacramento'Bron foto:

'Germaine de Randamie vs. Aspen Ladd Main Event van UFC Sacramento'

May 30, 2019 Volgens de laatste geruchten zal Germaine de Randamie Aspen Ladd treffen in het Main Event van #UFCSacramento op 13 juli.
Voormalig UFC Women's Featherweightkampioene Germaine de Randamie staat voor haar terugkeer in de UFC-Octagon. Ze zal hier de snel rijzende Aspen Ladd treffen op UFC Fight Night 155. Het evenement zal plaatsvinden op 13 juli in de Golden 1 Center.

UFC Sacramento
MMA Junkie wist het nieuws naar buiten te brengen dat De Randamie samen met Ladd de hoofdrollen zullen opeisen in Sacramento. UFC Hall of Famer Urijah Faber zal zijn terugkeer maken in de Octagon nadat hij eerder met pensioen was gegaan.

The Iron Lady
De Randamie is bezig aan een zegereeks van vier partijen. Tegen Holly Holm wist ze zich te kronen tot de allereerste UFC Women's Featherweightkampioene uit de geschiedenis van de organisatie. Na een afwezigheid van 1,5 jaar keerde The Iron Lady afgelopen november terug in de Women's Bantamweight divisie. Hier versloeg ze Raquel Pennington via unanimous decision.

Aspen Ladd
De Amerikaanse Ladd wordt gezien als één van de meest talentvolle vechtsters. Ladd is nog altijd ongeslagen in haar MMA-carrière. Ze maakte in 2017 haar UFC-debuut en versloeg achtereenvolgens Lina Länsberg (TKO), Tonya Evinger (TKO) en twee weken geleden versloeg ze Sijara Eubanks via unanimous decision.REACTIES