next event
search
Max Holloway: 'Ik denk dat de UFC meer wilde zien van Alexander Volkanovski'Bron foto: MMA Junkie

Max Holloway: 'Ik denk dat de UFC meer wilde zien van Alexander Volkanovski'

May 29, 2019 De UFC wilde eerst afwachten op de uitkomst van José Aldo vs. Alexander Volkanovski en koos vervolgens voor Max Holloway vs. Frankie Edgar. Wie pakt de winst?
UFC Featherweightkampioen Max Holloway staat voor de derde keer ingepland om te vechten met voormalig UFC Lightweightkampioen Frankie Edgar. Vele hadden verwacht dat de winnaar tussen José Aldo en Alexander Volkanovski mocht vechten voor de titel, maar Volkanovski moet nog even geduld hebben.

Beoordelen
Holloway liet in gesprek met Hawaii News Now weten dat de UFC waarschijnlijk meer hadden verwacht van Alexander Volkanovski in zijn gewonnen partij met voormalig UFC Featherweightkampioen José Aldo.

''De UFC wachtte op het gevecht met Alex en José en ik denk dat ze daar meer van hadden verwacht,'' aldus Holloway. ''Misschien stoppen ze hem nu in de oven om hem nog even te laten bakken voor mij. Kijk naar wat ik heb moeten doen, snap je? Ik heb een tijdje in de oven moeten bakken. Het is wat het is. Ik kan niet wachten. Als hij de persoon is en we hebben een datum, dan hebben we een datum. Maar één ding tegelijk. We hebben eerst 'The Answer' en ik heb een boel vragen dus ik kan niet wachten.''

Driemaal scheepsrecht
Holloway stond oorspronkelijk gepland om Edgar te treffen op UFC 218, maar 'The Answer' moest geblesseerd afhalen. Het gevecht werd opnieuw ingepland voor UFC 222 maar ditmaal moest 'Blessed' geblesseerd afhaken. De twee zullen elkaar nu treffen op UFC 240 in Edmonton, Canada.

''Driemaal scheepsrecht denk ik. Waarom niet, teruggaan naar het 10e eiland. Ze hebben een boel goede dingen op het moment met de Toronto Raptors etc. Ik ga gebruik maken van die flow en energie. Ik kan niet wachten, ik ben dankbaar. Ik ben blij dat we eindelijk kunnen vechten tegen Frankie Edgar. Hij is een legende.REACTIES