next event
search
Jorina Baars maakt overstap naar ONE ChampionshipBron foto: Bellator

Jorina Baars maakt overstap naar ONE Championship

Jun 17, 2019 Ongeslagen kickbokster Jorina Baars gaat voor ONE Championship goud.
De ongeslagen kickbokster Jorina Baars scheidt haar wegen met Bellator Kickboxing. De kickboks tak van Bellator heeft een enorme neerwaartse spiraal ondergaan in de vorm van het leveren van kickboksevenementen. Baars heeft voor twee jaar getekend bij de Aziatische organisatie.

Chatri Sityodtong
De ONE Championship CEO en voorzitter Chatri Sityodtong liet via een statement zijn waardering blijken over de toevoeging van Baars aan de ONE Super Series.

''We zijn heel blij om een echte wereldklasse martial artist zoals Jorina Baars toe te voegen aan onze groeiende ONE Championship familie,'' aldus Sityodtong. ''Jorina is een goede toevoeging aan onze elite vechterslijst van Wereld Kampioenen. Ze heeft zichzelf onderscheidt door de Nationale kampioen, een Grand Prix Kampioen en een tweemalige Wereld Kampioen te zijn in verschillende organisaties. Jorina is een bewezen winnaar en ik kan persoonlijk niet wachten om haar deze winnaarsmentaliteit en kampioeninstelling mee te zien nemen naar de ONE Super Series platform. Jorina is slechts de laatste Wereld Kampioen die zich heeft toegevoegd in de ONE rankings en je kunt zeker meer wereldklasse talenten verwachten in de nabije toekomst.''

Jorina Baars
Baars heeft zichzelf op gevochten tot een legendarische status en ondervindt moeite om tegenstanders te vinden die haar willen/durven te trotseren. Zo wist ze onder andere Cris Cyborg te verslaan, een partij die ze wel overnieuw wil vechten.

''Mijn favoriete quote is, 'Winners never quit, and quitters never win', Ik ben een strijder en klaar om mijn carrière naar het volgend niveau te brengen,'' aldus Baars. ''Ik ben naar ONE Championship gekomen omdat de beste vechters ter wereld hier zijn. Het is een eer om tussen zoveel martial artist legendes te staan. Ik wil tegen de beste van de wereld vechten en ik zal tegen iedereen vechten. Als het in de sterren staat dan vind ik het ook niet erg om weer tegen Cris Cyborg te vechten.''





REACTIES