next event
search
MIXFIGHT ON TOUR: KB Henneken Bron foto:

MIXFIGHT ON TOUR: KB Henneken

Jun 14, 2019 MIXFIGHT ON TOUR: KB Henneken

MIXFIGHT ON TOUR

Mixfight.com is weer gestart met het bekende Mixfight on Tour. En de komende tijd zullen we dan ook regelmatig in het land opduiken om mee te trainen op een sportschool om daar een verslag van te maken, foto’s en evt ook een kleine videoreportage.

Mixfight on tour heeft een nieuw team samengesteld en wordt gesponsord door Booster fight gear die trainingsspullen beschikbaar heeft gesteld zo dat de mixfight reporters met zo goed mogelijk en veilig kunnen meetrainen met nieuw materiaal van de hoogste kwaliteit.

In dit zesde deel van Mixfight on Tour reisde fotograaf Rick Janssen samen met reporter Chavarael Sahuleka af naar Zutphen om bij Kickboxing Henneken mee te trainen met vader Jan en zoon Kevin Henneken.


CHAVARAEL SAHULEKA

Voor Mixfight on Tour trainde Chavarel sahuleka mee. Chavarael traint zelf in Deventer bij Studio Geronimo en is regelmatig in de ring te vinden waar hij wedstrijden vecht in de C-Klasse.


KICKBOXING HENNEKEN

Kickboksen zit de familie in het bloed gegoten. Vader Jan heeft een lange carrière in de ring achter de rug en zoon Kevin timmert nu stevig aan de weg. In het Gelderse Zutphen runnen zij Sportcentrum Henneken met daarin Kickboxing Henneken.

Als we binnenkomen op de vrijdagavond is het eerst de jeugd die aan de beurt is voor de training. Na een warming up wordt de jeugd goed verdeeld op leeftijd, lengte en niveau om met een gelijkwaardige partner de training te doen. Ook wordt er door de jeugd al aan sparren gedaan. Beheerst en goed op elkaar afgestemd om van elkaar te leren.

Het is een drukke lesavond want na de jeugd gaat er een groep aan de slag voor de kracht, conditie en bokszak training. Hier wordt een stevige HIT training gegeven waarin de bokszak een grote rol speelt.

Hierna is als laatste training van de avond is de kickbokstraining voor volwassenen. Een grote groep volgt deze les die bestaat uit een warming up waarna in een hoog tempo combinaties worden afgewerkt. Na een stevige buispier training wordt de les afgesloten met een aantal rondjes sparren waarna de groep moe maar voldaan de training afsluit.


Namens mixfight danken wij Jan en Kevin Henneken voor de gastvrije ontvangst.

Kickboxing Henneken
De Dreef 14
7202 AG Zutphen

Voor een uitgebreidt fotoverslag zie:

http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?138746-MIXFIGHT-ON-TOUR-KB-HennekenREACTIES