next event
search
Marlon Moraes: 'Het is mijn tijd om kampioen te worden'Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Marlon Moraes: 'Het is mijn tijd om kampioen te worden'

Jun 6, 2019 Marlon Moraes is klaar om UFC Bantamweightkampioen te worden. Hij zal UFC Flyweightkampioen Henry Cejudo treffen in het Main Event van #UFC238.
Marlon Moraes was hard op weg voor een ontmoeting met de toenmalig UFC Bantamweightkampioen T.J. Dillashaw. Nu TJ uit beeld is zal de Braziliaan alsnog de kans krijgen om te vechten voor de titel. Hij zal met UFC Flyweightkampioen Henry Cejudo uitvechten wie de vacante titel mag opeisen.

Kampioen
In gesprek met het Braziliaanse Portal do Vale Tudo laat Moraes weten dat zijn tijd is aangebroken om kampioen te worden. 

''Het is mijn tijd om kampioen te worden,'' aldus Moraes. ''Ik verwacht een worstel gameplan van Cejudo, maar daar ben ik klaar voor. Ik ben er meer klaar voor dan ooit. Ik stap dit gevecht in met een grote wil om kampioen te worden. Ik heb hier hard voor getraind, mijn tijd is gekomen. Het is mijn tijd om kampioen te worden.''

Frankie Edgar
De oud World Series of Fighting kampioen traint samen met voormalig UFC-kampioen Frankie Edgar. Moraes ziet de aanwezigheid van Edgar als een essentieel belang en laat weten dat ze beide de titel zullen pakken.

''Frankie Edgar was van essentieel belang in mijn trainingskamp voor dit gevecht. We hebben veel samen getraind, zijn MMA-worstelen is heel sterk. Mijn intentie is om al zijn kwaliteiten in mijn arsenaal te implementeren zodat ik daar (UFC 238 red.) kan weglopen als kampioen.''

''Hij staat gepland om tegen Max Holloway (UFC Featherweightkampioen red.) te vechten op UFC 240. Het zal een lastig gevecht worden maar Frankie is klaar om tegen iedereen te vechten en we zijn klaar om de mensen te verrassen. Frankie zal zijn gameplan opleggen en we zullen beide eindigen met de titels. Ik zal de mijne pakken op de 8e (zaterdag red.) en Frankie zal zijn titel pakken op de 27ste ( juli red.).

UFC 238 Cejudo vs. Moraes, 8 juni 2019, United Center, Chicago, Amerika

Main Card
(Flyweight C) Henry Cejudo vs. Marlon Moraes | UFC Bantamweight titelgevecht
(C) Valentina Shevchenko vs. Jessica Eye | UFC Women's Flyweight titelgevecht
Tony Ferguson vs. Donald Cerrone
Jimmie Rivera vs. Petr Yan
Tai Tuivasa vs. Blagoy Ivanov

Preliminary Card
Tatiana Suarez vs. Nina Ansaroff
Aljamain Sterling vs. Pedro Munhoz
Karolina Kowalkiewicz vs. Alexa Grasso
Ricardo Lamas vs. Calvin Kattar

Early Preliminary Card
Xiaonan Yan vs. Angela Hill
Bevon Lewis vs. Darren Stewart
Eddie Wineland vs. Grigory Popov
Katlyn Chookagain vs. Joanna Calderwood
REACTIES