next event
search
Paige VanZant deelt gruwelijke foto van haar operatieBron foto:

Paige VanZant deelt gruwelijke foto van haar operatie

Jun 14, 2019 ***Warning*** Niet voor mensen met een zwakke maag. Paige VanZant deelt een foto van haar arm tijdens haar derde operatie.

Het zit UFC's Paige VanZant niet mee.. ze is sinds 2018 al drie keer onder het mes geweest om haar gebroken arm te repareren. Na de eerste operatie herstelde haar arm niet goed en moest ze voor de tweede keer onder het mes in juni 2018.

Eenmaal genezen stapte in maart van dit jaar weer de octagon in tegenover Rachel Ostovich. Die partij wist zijn winnend af te sluiten met een submission (armbar) in de tweede ronde. In eerste instantie had ze alleen rust nodig om te herstellen maar na een bezoek aan de doktoren moest ze voor de derde keer onder het mes om volledig te kunnen herstellen.

Ze liet via social media weten dat na al die ellende het alsnog kriebelt om weer de octagon te stappen.