next event
search
UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 2Bron foto: Youtube

UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 2

Jun 5, 2019 Check hier het tweede deel van UFC 238 Embedded met onder andere Valentina Shevchenko, Jessica Eye, Marlon Moraes en Henry Cejudo.

In aflevering 2 van UFC 238 Embedded. Flyweight kampioen Henry Cejudo pakt in voor fightweek en maakt een stop in LA om zijn media verplichtingen te doen. Bantamweight contender Marlon Moraes landt in Chicago, vergezeld door de hulk van zijn zoon en doet interviews in de gaststad. Kampioene Valentina vlieggewicht Valentina Shevchenko brengt nog een dag op kantoor door met haar oude trainer, terwijl Jessica Eye naar de schoonheidssalon gaat. Voormalig lichtgewicht kampioen Tony Ferguson omarmt zijn terugkeer naar het wedstrijdvechten en maakt van de wereld zijn sportschool.REACTIES