next event
search
UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 3Bron foto: Youtube

UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 3

Jun 6, 2019 Check hier het eerste deel van UFC 238 embedded met onder andere Valentina Shevchenko, Jessica Eye, Marlon Moraes en Henry Cejudo.

In aflevering 3 van UFC 238 Embedded zie je titeluitdager Jessica Eye die op terugreis is naar het Mid-Westen. Headliners Henry Cejudo en Marlon Moraes bereiden allebei voor om de vacante bantamweight-titel te claimen, en de lichtgewicht atleten Tony Ferguson en Donald "Cowboy" Cerrone duiken fightweek in. Nina Ansaroff, vergezeld door champ champ Amanda Nunes, kruist bijna paden met tegenstander Tatiana Suarez. Atleet check-in trekt strawweight Karolina Kowalkiewicz, Aljamain Sterling en Sterling's cornerman Al Iaquinta. Flyweight kampioen Valentina Shevchenko maakt indruk door zowel interviews als wiskunde te doen.REACTIES